Nyheter

Tillåt dig drömma om allt som nu är möjligt.

Ny säsong, nya tyger, nya färger, mönster och material. Nyskapande design med innovativa material och tekniker som skapar banbrytande möbelsamlingar för den moderna eran. Här finner ni ett varierat urval av lyxiga utomhuskollektioner med uppdateringarna inför utomhussäsongen 2024.

 

Kommande produkter till säsongen 2024

Organix Lounge Collection

Utökas med två funktionella soffelement: en 4-sits soffa och en 2-sits soffa. Båda har ett reducerat sittdjup, vilket gör dem särskilt lämpade för låg matsal och exceptionell komfort. Men också, som en fristående sits, eller i kombination med de andra elementen i Organix-kollektionen, garanterar extra bekvämlighet och det ultimata inom lyx för utomhusutrymmen, och likaså inomhus.

Royal Botania

Jive-stolen med Batyline-sits:

Förbättrad komfort.

Jive Chair, hyllad som ett tidlöst och stilrent mästerverk på terrasser runt om i världen, finns nu även med Batyline-sits, med de välkända fördelarna vad gäller användarvänlighet och sittkomfort.

Royal Botania

Carés från Royal Botania

En harmonisk blandning av nåd och modernt hantverk. Denna vackra pjäs har en ram gjord av den finaste teaken, känd för sin hållbarhet och rika, varma toner. Stolsryggen är inlindad i ett snöre med tvinnade Batyline-fibrer, som därför inte suger upp vatten alls. Till sitsen valdes det att sakkunnigt väva samma snöre enligt ett klassiskt korsformat mönster i sitsen.

Navigator

Ram i teak och borstad rostfritt stål med naturlig finish.
Sits & ryggdyna i utomhustyg. Fälls platt. Med eller utan karm och fällbart bord 100×100 cm.

Designer: Glyn Peter Machin för Gloster.

 

Deck lounge

Lounge serie med flyttbara ryggdynor som placeras vart man vill.
Perfekt konstruerad för att bära vikten av oändliga möjligheter och uthärda alla vedermödor som påträffas längs vägen, generösa ribbor av fjädrande teak har använts i århundraden för att tillverka denna improviserade grund för både trötta resenärer, djärva äventyrare och nöjessökare.

Designer: Henrik Pedersen för Gloster.

Sticks

Sticks serien är inspirerad av pinnar och tillför elegans till din uteplats. Den unika konstruktionen ger hög komfort och hållbarhet. Tillverkad i aluminium eller teak. Dynorna har det innovativa Cane-line QuickDry & Airflow-systemet, som hjälper till att upprätthålla höga krav på komfort och god luftcirkulation. Dessutom torkar dynorna snabbt efter en regnskur. Upplev den perfekta kombinationen av komfort och elegans med Sticks.

Tillverkad av Cane-Line.

 

Sticks Dining

Tillverkad av Cane-Line.

Kommande produkter till säsongen 2023

VIPP ”Nytt Varumärke”

Nu i utställningen!

Njut av den ultimata komforten på din terrass med Vipps utesoffa, Open-Air-stolen och Open-Air bord. Tillsammans skapar de en mjuk och bekväm plats för avkoppling och samvaro i den friska utomhusmiljön.

Sammansättningen av Vipp711 Open-Air-stolen, Open-Air bordet och Soffbordsgaveln Open-Air ger dig en plats där du kan slappna av, njuta av den friska utomhusluften och skapa minnen tillsammans med dina nära och kära. Upplev den ultimata komforten i ditt vardagsrum på terrassen med Vipps utemöbler.

Fensi

Den stapelbara aluminiumramen på denna nykomling i vår kollektion återspeglar linjerna i vår älskade QT-stol, som har funnits i över ett decennium. Fensi ser extra lätt och luftig ut tack vare sitt flätade ryggstöd. Eller så verkar det! Faktum är att ryggstödet är tillverkat av ett tunt stängselliknande galler av rostfritt stål vackert insvept med ett tunt snöre. Så det naturliga vävda reputseendet äventyras inte av förlust av ergonomiskt stöd orsakat av stretch. Ännu en smart Royal Botania-idé som garanterar perfekt sittkomfort på lång sikt. Finns i 4 ramfärger som passar perfekt till nästan varenda Royal Botania bordslinje. Sugen på en bekväm middag med vänner?

Tillverkare Royal Botania.

Ostrea

Designern Matthias De Ferm njöt förmodligen av en välsmakande skaldjursfat när han föreställde sig linjerna i denna mycket originella stol. Dessutom lyckades han översätta dessa organiska former till en stol med exceptionell ergonomi. Det krävs en konstnär för att rulla, böja och svetsa rör av rostfritt stål till detta extraordinära mästerverk. Lyckligtvis kan Royal Botania lita på expertisen hos en hel del av dessa hantverkare. Två kuddalternativ finns tillgängliga för Ostrea: en rund sittdyna eller en hel yta som kopierar både formen och ribborna på skalet. Var säker på att du och dina gäster kommer att njuta av en bekväm, avslappnad matupplevelse.

Tillverkare Royal Botania.

Base Kitchen

Denna modulära köksstruktur erbjuder oändliga lösningar. En stödram av aluminium kan kombineras med ett antal stengodsmoduler i olika kombinationer samtidigt som den behåller sin autentiska linjära design.
Denna design har rena, släta ytor för enkel rengöring och underhåll.
Den finns i två typer av stengods och två Iroko-träfinish för dörrarna. Den modulära aluminiumstrukturen kommer endast i svart.
Tillsammans med grundläggande köksfunktioner har den en gasolgrill och kan innehålla flera brännare med stöd för en wok. Den kan även innehålla en bar. Det måste vara skyddat från direkt regn. Kökets plats bör vara täckt, köket kan stå på en plats utan tak så länge det är täckt när det regnar.

Tillverkare Kettal

Mer Information>>

DAYDREAM

Original, pigg och charmig, DAYDREAM är rent DEDON-DNA, som ger karaktär till alla miljöer, inomhus eller utomhus. Med sina böljande linjer, wienskt vävmönster och generösa proportioner är himmelssängen perfekt för att ligga på, solo eller med nära och kära, läsa en bok, smutta på ett glas, konversera, eller glida in och ut av drömmar.

Tillverkare DEDON.

Deck

Teakbord från Gloster med spjälor i storlekarna 209×103 cm, 365×111 cm och 440×119,5 cm.

Saranac, Bora och Kay är exempel på matstolar som passar bra till bordet.

Designad av Henrik Pedersen för Gloster.

Mer Information>>

Bora

En flerfärgad väv på en teakram med ett rundat uttryck av cirklar som ger en mjuk och inbjudande sittkomfort.

Serien kommer som en matstol, loungestol med fotpall och en 2-sits soffa.

Designad av Henrik Pedersen för Gloster.

Mer information>>

Haven Lounge

Solida teakramar med djup, dynor och ryggkuddar som ger en lyxig känsla. Rundade rygg och sidogavlar som omsluter dig, vilket ger en välkomnande miljö att koppla av i.

Serien kommer med en lounge chair, 2-sitssoffa, 3-sits soffa, pall och bord.

Designad av Sebastian Herkner för Gloster.

Mer Information>>

Fern Daybed

Fern Daybed kommer med rygg i två höjder. Basram i naturlig teak. Bakpanel med rep för utomhusbruk.
Meteorram med Raven Rope eller Vit ram med Dune-rep.
Sitt- och ryggkuddar i tyg för utomhusbruk ingår.

Designad av Sebastian Herkner för Gloster.

Mer Information>>

Hive hanging chair

Hive-hängstolen det perfekta som blickfånget på din uteplats, antingen för sig själv eller i en grupp. Den är designad av den danska designduon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Inspirationen till Hive kommer från formen av en bikupa, vilket kan ses i den unika och omslutande strukturen och i designen som skapar en fristad där du kan få lugn och ro. Hive är tillverkad i väderbeständig Cane-line Weave® i ett konstnärligt och transparent flätmönster. Du kan välja mellan att hänga stolen i ett kraftigt rep eller placera den på en stabil stomme i teak eller aluminium. Hive-hängstolen säljs med bekväma dynor och en justerbar nackkudde som ger perfekt stöd. Dynorna har QuickDry & Airflow-systemet, som säkerställer att du har torra dynor ca 1 timme efter en regnskur.

Capture lounge

Capture från Cane-Line är bekväma kurviga loungemöbler till din uteplats, med ikoniska mjuka former. Capture är en helstoppad modulsoffa med utseende som en inomhussoffa. Tillverkad i slitstarkt, väderbeständigt Cane-line AirTouch-tyg. Soffan har låg sitthöjd med ett perfekt djup och fasta sittdynor för optimal komfort.

 

Choise chair

Kommer med medar, aluminium ben eller teakben. Du väljer om du vill ha stolen med tyg på rygg och sits eller naturlig i pvc.

Tillverkare Cane-Line.

Arch lounge

Den danska designduon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD står bakom designen av Arch, ett modulsoffkoncept för utomhusbruk. Arch är inspirerad av de historiska arkitektoniska formerna, och soffans böjda handflätade former i kombination med rygg- och armstöd i olika höjder ger möbeln en majestätisk känsla. Arch är flexibel och elementen i serien kan kombineras för att passa dina personliga behov och preferenser. Teaken och den naturfärgade flätningen ger designen en varm inbjudande lyster, som tar dig närmare naturen.

Tillverkare Cane-Line.

Ocean Daybed

Ocean Large-dagbädden är designad av Cane-lines designteam och har en välformad rund form, vilket ger möbeln en rymlig känsla. Dagbädden kombinerar modern design och traditionellt hantverk på ett vackert sätt. Den bekväma dagbädden är tillverkad i slitstarka Cane-line-material på en robust aluminiumram med hjul, vilket gör den enkel att flytta. Cane-line-materialen passar perfekt till utomhusbruk tack vare sina slitstarka och väderbeständiga egenskaper. Dagbädden har bekväma och supermjuka dynor som gör möbeln mjuk och skön. Dynorna har QuickDry & Airflow-systemet, som säkerställer att de är torra ca 1 timme efter en regnskur.

Copenhagen armchair

Copenhagen är en lätt aluminiumstol designad av den danska designerduon Strand+Hvass. Stolen är minimalistisk och har en modern design, vilket gör den perfekt på en modern uteplats. Copenhagen-stolen är tillverkad av slitstarkt pulverlackerat aluminium, vilket ger en stark och stabil utestol som kräver minimalt underhåll, är enkel att rengöra och har lång livslängd. Copenhagen är designad för att kunna staplas och är därmed lätt att förvara.

Tillverkare Cane-Line.

Nu erbjuder vi produkter från Vincent Sheppard

Vincent Sheppard har designat och tillverkat inomhus- och utomhusmöbler med exceptionell sittkomfort sedan 1992. Företaget är världsledande inom ’Lloyd Loom’-möbler, en teknik där kraftpapper tvinnas runt en metalltråd och vävs till unika möbler.

Idag exporteras möblerna till mer än 50 länder på sex kontinenter och antalet fortsätter att växa. Vi är stolta över att kunna säga att våra möbler finns på de vackraste hotellen, hemmen och restaurangerna över hela världen.

Kommande produkter till säsongen 2022

SIFAS, Nytt varumärke hos Ekerö Möbler

Det Cannes baserade företaget har inrett våra trädgårdar och terrasser över 50 år. Man skapar nya kollektioner samtidigt som man leverera innovation. Nu kan du snart se, provsitta och känna på en del av sortimentet i den stora utemöbel-utställningen hos Ekerö Möbler. Vi kan beställa allt från Sifas-sortimentet och visa fysiska materialprover och möbler.

Cane-Line Diamond

Ett modernt uttryck kombinerat med en komfort som du sällan ser på utemöbler. Loungesoffan är tillverkad i vårt Cane-line Soft Rope-material. Dynan på denna variant är tillverkad i det ultramjuka och bekväma Cane-line Natté-tyget med QuickDryFoam®, vilket gör dem torra snabbt efter en regnskur.

Provsitt i den stora åretruntutställningen med utemöbler. Välkommen!

Cozy Beanbag

Bekväm sittsäck med en inbjudande och avslappnat sittande, tack vare att den formar sig efter din kropp.

Kombinera sittsäcken med din bekväma loungesoffa och skapa den ultimata loungeatmosfären. Cozy är designad med ett starkt dräneringsnät i botten, vilket säkerställer att vattnet snabbt dräneras. Detta gör att du snabbt kan njuta av din sittsäck igen efter en regnskur. Tillverkare Cane-Line.

Cozy kan du nu provsitta i den stora möbelutställningen på Drottningholm.

Aspect soffbord

Aspect är ett unikt soffbord i hållbara och eleganta material. Aspect är designat av Cane-lines designteam. Aspect är en unik serie av bord med eleganta designdetaljer för din bekväma utomhuslounge. Aspect kombinerar teakens varma glöd med stilren och solid keramik.

Basket

Basket är en unik matstol med skulptural form och ett unikt designuttryck. Matstolen har ett organiskt och naturligt uttryck med sensationella designdetaljer, såsom den omfamnande ryggen, som bidrar till ökad sittkomfort. Tillverkare Cane-Line.

Sense soffa

Sense OUTDOOR är en elegant och skulptural 3-sitssoffa designad av den danska duon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Sense har en skandinavisk och transparent design som är vacker att titta på från alla vinklar. Den rymliga soffan är utvecklad i starka material och den väderbeständiga Cane-line Weave®, vilket skapar det inbjudande naturliga utseendet. Tillverkare Cane-Line.

Stora loungebord

Nu är dom här, säsongen 2022 kommer high-lounge och low-loungebord i fler varianter. Det vill säga skivorna till dom stora matborden passar på underreden i olika höjer, 35, 50, 67 och 75 cm höga. Allt för att hitta en bordshöjd och storlek som passar. Kommer i Conix och Styletto-serien som en början. Tillverkare Royal Botania.