fbpx

Ekerö Möbler – String® i barnrummet

Med en inredning från String® i barnrummet har du oändliga möjligheter att skapa en helt unik och praktisk förvaringslösning utifrån rummets förutsättningar och ditt barns behov. Dessutom kan du anpassa inredningen i takt med att ditt barn växer.

Bland tillvalen i String®-serien finns hyllplan i lackerad MDF, faner eller metall. De sistnämnda finns med perforering som gör att du kan utnyttja String® -seriens många praktiska tillbehör i form av krokar och stänger för att hänga upp och förvara allt från leksaker och skolväskor till barnkläder.

String® – Praktiska lösningar för barn i alla åldrar

De praktiska tidskriftshyllorna gör det smidigt att förvara gosedjur och favoritböckerna synligt – för att hitta dem enkelt när det är dags för sagostund. När leksaker byts mot skolböcker, smink och spelkonsoller är det enkelt att exempelvis byta ut de sluttande hyllplanen mot plana, eller addera skåp med luckor.

Den smidiga lilla bordsskivan gör det enkelt att förvandla det lite mindre barnets förvaringshylla till en plats att pyssla och göra läxor vid när det är dags att börja skolan. Då kan du även passa på att addera till någon enstaka vägg- eller golvgavel. Och när liten blir stor och det är dags att flytta hemifrån kan Stringhyllan monteras ned och följa med till det nya boendet.

Inredning från String®

Med String® är det enkelt att leka med färger och material och hitta en kombination som både gör rummet rättvisa och skapar en rolig och kreativ atmosfär.

Planera förslagsvis inredningen i nivåer

  • I hyllorna längst ned kan barnen själva husera och både leka och förvara leksaker – och hjälpa till att plocka undan!
  • Högre upp kan du placera sådant som du är lite mer rädd om, som foton, doppresenter med mera.