fbpx

Ekerö Möbler – String® i vardagsrummet

Med en inredning från String® får du ett vardagsrum som lever, andas och förändras i takt med att ditt liv gör det. Vare sig du vill använda det flexibla möbelsystemet som bokhylla, mediamöbel eller sideboard. Eller en kombination av alla tre.

Valet av vägg- och/eller golvgavlar är en smaksak och ger också rummet olika karaktär och skapar en känsla av rymd. Dörrförsedda skåp gör det också möjligt att välja vad som ska förvaras synligt och inte. Kanske i ett fristående sideboard som kan fungera både som avställningsbord eller barbord, samt förvaring av finare glas och porslin.

String® – Lösningar för synlig och osynlig förvaring

String® -systemets praktiska tidskriftshyllor skapar enkelt ytor för vackra fotoböcker och gör dessa till en del av inredningen. Kombinerade med plana hyllplan skapar de en dynamisk yta på väggen med plats både för böcker och dina allra käraste prydnadsföremål.

String® ger dig oändligt många planeringslösningar

Färg- och materialval på Strings®s hyllplan och skåp har också en stor effekt på vilken karaktär rummet får. I urvalet finns allt från enfärgat vitt, svart, beige och grått till ljusare och mörkare faner, så att du kan välja både en utformning och en färgskala som kompletterar rummet.

String® för vardagsrummet

Som mediamöbel gör String® det lekande lätt att inkorporera en TV eller ett ljudsystem genom att bygga hyllan runt om och anpassa den efter skärmens storlek.

Hyllplanen kommer i lackerad MDF, faner eller metall med hög eller låg kant och är stabila och enkla att flytta runt vid behov.

Några fördelar med String®-systemet

  • Flexibelt och lättmonterat
  • Hyllplanen är enkla att flytta runt vid behov.