Ekerö Möbler – String® i köket

Med en inredning från String® får du Nisse och Kajsa Strinnings ikoniska design anpassad för det moderna köket. En serie vägg- och golvgavlar och unika detaljer med sin egen karaktär samtidigt som de lämnar fältet fritt för dig att skräddarsy ett köksutrymme helt och hållet efter din egen smak.

String®s serie av tallriksställ, lådor, stänger, krokar och spjut erbjuder ändlösa möjligheter att anpassa hyllorna för att få plats med glas, porslin och olika köksredskap. Och eftersom samtliga delar dessutom är flyttbara, finns möjlighet att förnya ditt kök närhelst andan faller på.

String® – Anpassningsbara förvaringslösningar

Hyllplanen kommer i lackerad MDF, faner eller metall med hög eller låg kant. Bland färgvalen finns vitt, beige, grått, svart samt tre nyanser av träfaner. Skåpdörrar kan fås i samma färgkombinationer. Använd samma färg genomgående, eller blanda två olika för att ge ditt kök en personlig finish.

Överskåpen med horisontell öppning spar utrymme och de perforerade hyllplanen i metall hjälper till att ge köket ett intressant och personligt uttryck. Vare sig du väljer hyllor som löper från golv till tak, fristående enheter, endast överskåp eller en kombination.

String® har många tillbehör och tillval

String® erbjuder mängder av spännande tillbehör som skapar gott om plats för förvaring även i ett mindre pentry eller en kokvrå. Samtliga galvaniserade delar lämpar sig utmärkt för användning även utomhus, för dig som vill bygga ett elegant och platseffektivt utekök på balkongen eller uteplatsen.