fbpx

Poliform Kitchen

Hemmets hjärta

I vår utställningar visar vi köksuppsättningar från italienska Poliform.
Poliforms vision syns tydligt i de sofistikerade köken, inspirerad av kvalitet, design, teknisk forskning och stilistisk innovation, och perfekt anpassad efter vår moderna livsstil.

De tre kök som vi har handplockat till utställningen kännetecknas av en extrem mångsidighet och av en produktion som är till 100 % italiensk, med den uppmärksamhet för detaljer, materialval och stil som det innebär. Men de erbjuder även den branschledande säkerhet och hållbarhet som följer med mer än trettio års erfarenhet och möbeltradition.

Hemmets hjärta

Boka tid

Kontakta vår köksansvariga Margherita för tidsbokning, så hjälper hon dig att välja och utrusta ett unikt Poliform-kök helt utifrån dina preferenser och behov. Vi samarbetar med Miele och Gaggenau och erbjuder därmed kompletterande vitvaror av högsta kvalitet. Självklart bistår vi även med leverans och montering.

  • Trail

  • Twelve

  • Artex

  • Phoenix

  • Alea

Alea

Alea-köket är resultatet av ett projekt signerat Paolo Piva, som utmanar själva definitionen av ett kök. Med minimalism som ledord utforskade Piva möjligheterna att konvertera praktiska enheter till ren design och grundläggande form, samtidigt som man bibehöll högsta möjliga funktionalitet.

Aleas estetiska koncept bygger på att varje enhet i konstruktionen ska kunna stå för sig självt, gör samtliga element, behållare, arbetsytor, en vägg eller själva ön, till perfekta geometriska former och lyfter fram de olika materialen i dessa.

Artex

Artex är ett av Poliforms mer avantgardistiska kök och tar för sig med både material och uttryck, som en dyrbar ö av trä och sten. I utrymmet runtomkring hittar ugnar och glasenheter sina platser i genomtänkta förvaringslösningar.

En komposition som bygger på en grundläggande layout, modern stil och unika detaljer som t ex det försänkta handtaget, glasdörrarnas originella ramar och trädörrarnas och utdragskorgens unika design.

Phoenix

Kökssystemet Phoenix har ett exklusivt och modernt utseende, och skapar en fängslande atmosfär kännetecknad av träet i den stora, centrala köksön. Phoenix kommer till liv i en känslig balans mellan tunt stål, massivt trä och stora, belysta glasenheter.

Noggrant utformade element ger det en originell komposition med praktisk layout, perfekt för att underhålla gäster, tack vare den öppna designen som ger god utsikt över matsalen.

Trail

Köket Trail från Poliform kännetecknas av massiva fronter med 26 mm tjocklek där handtagen skurits ut ut ur fronterna.

Twelve

Köket Twelve från Poliform har sitt ursprung i sökandet efter ny fulländad design med en minimal tjocklek på endast 12 mm på panelerna.