fbpx

Brett sortiment

Vi på Ekerö Möbler har 30 års erfarenhet av Poliforms garderober. Poliform erbjuder ett brett sortiment av förvaringslösningar som passar de flesta estetiska och konceptuella behov. Med lösningar inom kök, bokhyllor, garderober, sängar, soffor, fåtöljer och andra komplement finns smidiga och snygga lösningar för varje hem.

 

Poliform

Vi mäter, ritar, levererar och monterar
Vi har en stor “living area” med bland annat garderober och walk-in-closets i vår utställning. Kom in till oss så tar vi fram ett skräddarsytt förslag med prisuppgift. Vi hjälper till med hela processen; från första besöket till en färdig förvaringslösning i ditt hem.

 

 

Behöver du hjälp? Ring oss!

08 – 560 340 40

Förvaring

Senzafine

Med Senzafine från Poliform kan du skapa vackra garderobsväggar och välja bland ett stort urval av slag-, vik- eller skjutdörrar. Inuti kombinerar du öppna hyllplan med lådor och luckor efter eget huvud.
CR&S Poliform, 1997

Ubik

På bilden ser du det oändligt varierbara systemet Ubik som finns i Wenge, valnöt, ek och vit laminat.Kom in till butiken så tar vi fram ett specialanpassat förslag som passar just dig och ditt rum.

Wall System

Wall System är ett bokhyllesystem som kan måttanpassas exakt efter din vägg. Finns i 25 blanka eller matta lackfärger, wenge och valnöt.

Pandora

Pandora från Poliform. Kollektionen kännetecknas av klassiska linjer och kompromisslös elegans och erbjuder stora valmöjligheter när det gäller färg och form.
Jean-Marie Massaud, 2012

 

Övrigt

Tridente

Tridente från Poliform. Finns i olika lackfärger samt marmor, valnöt och mörkbetsad ek. Bordet på bilden är i måtten 156 x 92 cm men finns även i andra mått.
Emmanuel Gallina, 2007

 

Bristol

Bristol från Poliform finns i längderna 162, 214 och 254 cm. Den tillverkas även som sektionssoffa där du kan kombinera sektioner i längderna 97-254 cm. Finns även tillhörande bord i olika storlekar. Se bilden.

 

Concorde

Concorde från Poliform finns som ”rektangulärt” i måtten 218 x 108 eller 280 x 108 cm samt även som runt bord med en diameter på 200 cm eller 137 cm. Bordet tillverkas i utförandet valnöt samt ljus eller mörk ek. Bordsskivorna tillverkas även i tre matta och fyra högblanka marmortyper. Finns även som skrivbord.

 

Dolmen Due

Bordet Dolmen Due är designat av Carlo Colombo i rena geometriska former och med Poliforms oslagbara hantverksfinish. Bordet är utdragbart (190/250 x 90 cm) och finns i wenge, valnöt och ett stort antal lackfärger. Bordsskivan går även att få i tre olika marmorkvalitéer.

Flute

Flute från Poliform karaktäriseras av enkla rena linjer. Bordet finns i tre storlekar och ett stort antal lackfärger, både högblanka och matta. Finns även i olika marmortyper. Mått: 90/125/140 ø cm. H74 cm.

 

Jacqueline

Jacqueline från Poliform. Stommen är vadderad och med avtagbar klädsel. Sängen karaktäriseras även av de synliga stygnen som finns i 10 olika fäger.

 

Santa Monica

Santa Monica från Poliform finns både som soffa och fåtölj. Levereras i avtagbar klädsel i tyg alternativt icke avtagbart i läder. Liksom till sängen Jacqueline kan man till tygklädseln välja mellan 10 olika färger på stygnen.
Jean-Marie Massaud, 2011