Vispring har etablerat sig som det ultimata valet för de som vill bo bekvämt och bara köpa det bästa. Varje madrass görs efter beställning och även fjädrarna tillverkas i deras egna fabrik i Plymouth, Storbritannien. Allt för att säkerställa att det som lämnar fabriksgolvet håller absolut högsta kvalitet.

Behöver du hjälp? Ring oss!

08 – 560 340 40

Vispring

Det hållbara valet för framtiden.

Vispring, med ett rikt arv som går tillbaka till 1901, har etablerat sig som det ultimata valet för de som vill bo bekvämt och bara köpa det bästa. Detta varumärke har sin plats i världens mest luxuösa sovrum, från kungligheter till berömda personer. Förutom att vara sängen för första klassen i legendariska oceanångare som Queen Elizabeth II och Titanic, har Vispring också släppt sin hållbarhetsrapport med målet om netto-noll koldioxidutsläpp till 2025.

Med en fokus på hållbarhet, tillverkar Vispring handgjorda madrasser från endast de finaste naturmaterialen som omsluter fjädrarna och fyller varje säng. De har aldrig använt plast, polyester, skum, latex eller andra konstgjorda produkter eller kemikalier i sin tillverkningsprocess. Alla Vispring-madrasser tillverkas från början till slut i England av skickliga hantverkare, med en 30-års garanti som täcker felaktigt utförande och material.

Som ett varumärke som värdesätter den naturliga miljön, är Vispring angelägna om att minska sin påverkan på planeten och spela en roll i den globala ansträngningen att bekämpa klimatförändringarna. Genom en fullständig miljörevision under 2021, har de satt ambitiösa mål och etablerat dedikerade team för att arbeta tillsammans mot sina miljömål.

Välj det hållbara valet med Vispring – en säng som är 100% återvinningsbar och med 30-års garanti.

Några anledningar till att investera i en säng från Vispring:

 • Pocketresårer i madrasser och divaner
  Visprings madrasser och divaner är tillverkade med pocketresårer. När det behövs rör sig varje fjäder oberoende, vilket innebär att sovande partners är mindre sannolika att störa varandra när de vänder sig. detta betyder att varje del av kroppen stöds på rätt sätt.
 • Skräddarsydda utföranden
  Vispring erbjuder en verkligt skräddarsydd tjänst och är i stånd att göra madrasser och divaner av alla former och storlekar. Vispring gör madrasser till segelbåtar, himmelsbågar och andra tillverkares sängramar. Divan och sänggavel kan kläs med eget val av tyg.
 • Egen tillverkning
  Alla fjädrar som används i Visprings madrasser och divaner tillverkas faktiskt i Visprings fabrik i Plymouth. De flesta andra sängtillverkare köper sina fjädrar från en grossist.
 • Handgjort
  Visprings produkter är handgjorda; madrasskanten syr man för hand för att ge större komfort och hållbarhet.
 • Erfarenhet
  Med 120 års erfarenhet av att tillverka madrasser har Vispring blivit en av de mest pålitliga och välkända sängtillverkarna i Storbritannien och över hela världen.
 • Pocketresårer i sängbotten
  I stället för att som de flesta andra sängtillverkare använda ett bonellsystem, har Vispring valt att använda pocketresårer även i sängbotten.
 • Enbart naturmaterial
  Alla madrasser är tillverkade av naturmaterial; ingen plast, polyester, skum eller andra konstgjorda produkter eller kemikalier används i tillverkningsprocessen.

 

Kontakta oss på Ekerö Möbler 

Vill du veta mer om Vispring? Välkommen att ta kontakt med oss på Ekerö Möbler! 

Populära produkter

 • Vispring Diamond Majesty Madrass

  Från 538 040 kr

  Finns i flera varianter

 • Vispring Hera Sänggavel

  Från 31 710 kr

  Finns i flera varianter

 • Vispring Enyo Sänggavel

  Från 31 710 kr

  Finns i flera varianter

 • Vispring Elba Sänggavel

  Från 31 710 kr

  Finns i flera varianter

 • Vispring Victoria Sänggavel

  Från 27 330 kr

  Finns i flera varianter

 • Vispring Helios Sänggavel

  Från 27 330 kr

  Finns i flera varianter