fbpx

Great Ash

En elegant loungesoffa från danska Eilersen. Soffan är en del av vår stora soffkampanj.

Vi har 30 års erfarenhet av Poliforms garderober och walk-in-closets.

Populärt i webbshoppen

 • Book, 176 x 197 cm

  72 125 kr
 • Kampanj

  Corona EJ 5 – Hallingdal

  50 460 kr 42 891 kr
 • Montana Save

  16 495 kr18 595 kr
 • Kampanj

  OW149 – Colonial Chair

  21 568 kr33 515 kr
 • String hyllplan 3-pack till klassiska “Stringhyllan”

  730 kr1 375 kr
 • Kampanj

  Tub Eilersen soffa

  38 447 kr95 229 kr

Längre leveranstider. En del av våra leverantörer har på grund av rådande situation längre leveranstider på delar av, eller hela deras sortiment.
Vi som återförsäljare kan dessvärre inte påverka detta och är därför tacksamma för er förståelse.

Välkommen

Välkommen till vår avdelning för inomhusmöbler! Fyra våningar med handplockade pärlor från några av världens främsta tillverkare, både senaste nytt och klassiska designikoner. Hos oss hittar du designklassiker och högkvalitativ inredning med komfort i åtanke. Vi tar på oss att inreda hela ditt hem, allt från köksinredning och möbler till de minsta detaljerna. Vi älskar god design och här i vår webbshop presenterar vi klassisk inredning från våra favoritmärken!

Vi inreder alla dina rum

Hur förvarar man sina saker både snyggt och praktiskt? Hur möblerar man så att en yta känns lite större och luftigare? Vad ska man tänka på när man väljer belysning? Vi har lång erfarenhet av att inreda alla slags hus, villor, lägenheter och arbetsplatser med sina unika egenheter, vinklar och vrår. Vi ser det som en spännande och rolig utmaning att ta oss an ditt hem!

Fri frakt i Stockholm

Vi erbjuder fri frakt inom Stockholms närområde. Handlar du för över 10.000 kr bjuder vi även på inbärning, enklare montering samt att vi ställer dina möbler på plats. Givetvis tar vi med oss emballaget när vi går.