fbpx

Hem

Upplev våra fyra våningar med handplockade pärlor från några av världens främsta tillverkare.

 

 

 

Populära erbjudanden

 

20% på sängbord

Nu sparar du 20% om du köper ett av Montanas sängbord; Dream, Drift eller Dash i någon av Montanas 40 lackfärger.

 

 

  • Kampanj

    Sjuan 7™ 3107 stol i läder – Erbjudande

    7 495 kr16 895 kr
  • Kampanj

    Sjuan 7™ 3117 läder

    19 560 kr 15 495 kr

Välkommen

Välkommen till vår avdelning för inomhusmöbler! Fyra våningar med handplockade pärlor från några av världens främsta tillverkare, både senaste nytt och klassiska designikoner. Hos oss hittar du designklassiker och högkvalitativ inredning med komfort i åtanke. Vi tar på oss att inreda hela ditt hem, allt från köksinredning och möbler till de minsta detaljerna. Vi älskar god design och här i vår webbshop presenterar vi klassisk inredning från våra favoritmärken!

Vi inreder alla dina rum

Hur förvarar man sina saker både snyggt och praktiskt? Hur möblerar man så att en yta känns lite större och luftigare? Vad ska man tänka på när man väljer belysning? Vi har lång erfarenhet av att inreda alla slags hus, villor, lägenheter och arbetsplatser med sina unika egenheter, vinklar och vrår. Vi ser det som en spännande och rolig utmaning att ta oss an ditt hem!

Fri frakt i Stockholm

Vi erbjuder fri frakt inom Stockholms närområde. Handlar du för över 10.000 kr bjuder vi även på inbärning, enklare montering samt att vi ställer dina möbler på plats. Givetvis tar vi med oss emballaget när vi går.