fbpx

Upplev våra fyra våningar med handplockade pärlor från några av världens främsta tillverkare.

 

 

 

Populära erbjudanden

Flex 222 cm, läder Tundra Cognac

Soffan Flex från Søren Lund erbjuder vi till kampanjpris i läder Tundra.

 

 

  • Kampanj

    Sjuan 7™ 3107 stol i läder – Erbjudande

    6 795 kr11 595 kr
  • Kampanj

    Kant

    8 223 kr9 732 kr

Välkommen

Välkommen till vår avdelning för inomhusmöbler! Fyra våningar med handplockade pärlor från några av världens främsta tillverkare, både senaste nytt och klassiska designikoner. Hos oss hittar du designklassiker och högkvalitativ inredning med komfort i åtanke. Vi tar på oss att inreda hela ditt hem, allt från köksinredning och möbler till de minsta detaljerna. Vi älskar god design och här i vår webbshop presenterar vi klassisk inredning från våra favoritmärken!

Vi inreder alla dina rum

Hur förvarar man sina saker både snyggt och praktiskt? Hur möblerar man så att en yta känns lite större och luftigare? Vad ska man tänka på när man väljer belysning? Vi har lång erfarenhet av att inreda alla slags hus, villor, lägenheter och arbetsplatser med sina unika egenheter, vinklar och vrår. Vi ser det som en spännande och rolig utmaning att ta oss an ditt hem!

Fri frakt i Stockholm

Vi erbjuder fri frakt inom Stockholms närområde. För en tilläggskostnad hjälper vi även med inbärning, enklare montering samt att vi ställer dina möbler på plats. Givetvis tar vi med oss emballaget när vi går.

En av våra favoriter

Hamilton

Hamilton är en av våra mest populära soffor. Den finns i tre modeller; Hamilton, har rak arm och lutning i rygg, Hamilton Sofà, där både rygg och arm är rak, samt Hamilton Modulo, där både rygg och arm har en lutning. Välj mellan dolda ben innanför en metallram i polerad, svart nickelfinish alternativt synliga mörkbetsade askben.

Design: Rodolfo Dordoni

 


Läs mer om Minotti >>