fbpx

Camaleonda

Soffan Camaleonda ritades av Mario Bellini 1970 och tillverkas av B&B Italia. Besök oss och provsitt så berättar vi mer.

Utvalda varumärken

Vi jobbar enbart med varumärken som vi tycker håller måttet.

Populärt i webbshoppen

 • String hyllplan 3-pack

  Från 790 kr

  Lagervara

 • String väggavel

  Från 425 kr

  Lagervara

 • Kampanj

  Sjuan 7™ 3107 stol i läder

  Fr. 7 495 kr6 995 kr

  Lagervara

 • Lilla Åland pinnstol i björk

  Från 2 860 kr

  Lagervara

 • String skåp med skjutdörrar

  Från 2 590 kr

  Lagervara

 • N02-11™ Recycle

  3 550 kr

Prismatchning

Har du fått ett lägre pris hos någon annan så matchar vi det.

Välkommen

Välkommen till vår avdelning för inomhusmöbler! Fyra våningar med handplockade pärlor från några av världens främsta tillverkare, både senaste nytt och klassiska designikoner. Hos oss hittar du designklassiker och högkvalitativ inredning med komfort i åtanke. Vi tar på oss att inreda hela ditt hem, allt från köksinredning och möbler till de minsta detaljerna. Vi älskar god design och här i vår webbshop presenterar vi klassisk inredning från våra favoritmärken!

Vi inreder alla dina rum

Hur förvarar man sina saker både snyggt och praktiskt? Hur möblerar man så att en yta känns lite större och luftigare? Vad ska man tänka på när man väljer belysning? Vi har lång erfarenhet av att inreda alla slags hus, villor, lägenheter och arbetsplatser med sina unika egenheter, vinklar och vrår. Vi ser det som en spännande och rolig utmaning att ta oss an ditt hem!

Fri frakt i Stockholm

Vi erbjuder fri frakt inom Stockholms närområde. Handlar du för över 10.000 kr bjuder vi även på inbärning, enklare montering samt att vi ställer dina möbler på plats. Givetvis tar vi med oss emballaget när vi går.