fbpx

Tillsammans med Poliform har vi skapat skräddarsydda garderobslösningar i över 30 år.

Tillsammans med internationellt erkända designers har Italesse tagit fram en originell och högkvalitativ kollektion av olika typer av glas, tillbringare, skålar och andra kökstillbehör.

Prismatchning

Har du fått ett lägre pris hos någon annan så matchar vi det.

Populärt i webbshoppen

 • Lilla Åland pinnstol i björk

  Från 2 860 kr
 • Kampanj

  Sjuan 7™ 3107 stol i läder – Erbjudande

  Fr. 7 495 kr6 995 kr
 • String hyllplan 3-pack till klassiska “Stringhyllan”

  Från 760 kr
 • String skåp med skjutdörrar

  Från 2 490 kr
 • Kampanj

  Superellips

  Fr. 18 670 kr15 895 kr
 • Kampanj

  Superellips utdragsbord

  Fr. 43 590 kr37 045 kr

Längre leveranstider. En del av våra leverantörer har på grund av rådande situation längre leveranstider på delar av, eller hela deras sortiment.
Vi som återförsäljare kan dessvärre inte påverka detta och är därför tacksamma för er förståelse.

Välkommen

Välkommen till vår avdelning för inomhusmöbler! Fyra våningar med handplockade pärlor från några av världens främsta tillverkare, både senaste nytt och klassiska designikoner. Hos oss hittar du designklassiker och högkvalitativ inredning med komfort i åtanke. Vi tar på oss att inreda hela ditt hem, allt från köksinredning och möbler till de minsta detaljerna. Vi älskar god design och här i vår webbshop presenterar vi klassisk inredning från våra favoritmärken!

Vi inreder alla dina rum

Hur förvarar man sina saker både snyggt och praktiskt? Hur möblerar man så att en yta känns lite större och luftigare? Vad ska man tänka på när man väljer belysning? Vi har lång erfarenhet av att inreda alla slags hus, villor, lägenheter och arbetsplatser med sina unika egenheter, vinklar och vrår. Vi ser det som en spännande och rolig utmaning att ta oss an ditt hem!

Fri frakt i Stockholm

Vi erbjuder fri frakt inom Stockholms närområde. Handlar du för över 10.000 kr bjuder vi även på inbärning, enklare montering samt att vi ställer dina möbler på plats. Givetvis tar vi med oss emballaget när vi går.