Integritetspolicy

Uppgifter såsom personuppgifter eller annan uppgift eller del av handling som kunden lämnar till Ekerö Innemöbler AB kommer att lagras och behandlas i digitalt format. Ekerö Innemöbler AB ansvarar för att uppgifterna lagras och behandlas i enighet med GDPR.
Kundens uppgifter kommer att användas av Ekerö Innemöbler AB för att möjliggöra och säkerställa fullgörande av Avtalet samt i marknadsföringssyfte från bolagets sida.

Personuppgiftsansvarig

Ekerö Innemöbler AB (Org. SE556597404401)
Box 256
17824 Ekerö

Vilka vi delar din data med

Uppgifterna kan även komma att lämnas ut till tredje part och nyttjas i de syften som anges nedan:

  • Avtalspartner inom betalningstjänster i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet. Läs mer i våra köpevillkor under §5. Betalning
  • Avtalspartners inom logistik (transportör) i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet.
  • Google, analys och marknadsföring. mer om Googles integritetspolicy här.
  • Facebook, analys och marknadsföring. hittar du här.
  • Vårt webbhotell Levonline AB. Deras dataskyddspolicy kan du läsa här.

Registerutdrag

Om du som kund ingått detta avtal i egenskap av privatperson har du rätt att en gång per år kostnadsfritt begära ut ett registerutdrag. Ett registerutdrag anger vilken information som finns sparad om dig. Du begär detta genom att skicka en undertecknad begäran till ovanstående postadress. Om de uppgifter vi har om dig är felaktiga, ofullständiga eller missvisande, korrigerar vi såklart dessa.

Avregistrering av kunduppgifter

Du som kund kan vid skriftlig och undertecknad begäran få dina kunduppgifter hos Ekerö Innemöbler AB raderade, med förbehåll för sådana uppgifter som krävs för att Ekerö Innemöbler AB skall kunna upprätthålla god redovisnings- och bokföringssed.

Analys & marknadsföring

Vi samlar på vår hemsida in data för att analysera trafik och beteendemönster hos dig som besöker sidan. Datan innehåller information från din dator och webbläsare, inklusive din IP-adress, uppgifter om programvara och hårdvara och den begärda sidan. Detta gör vi för att förbättra vår hemsida och intressantare för dig som användare. Informationen används även för att ge dig relevanta annonser på Facebooks- och Googles plattformar.

Du kan läsa mer om Googles integritetspolicy här.Vi sparar analysdata från Google Analytics i 38 månader.

Facebooks integritetspolicy hittar du här.

Om du inte vill att din data analyseras av Google kan du läsa mer om hur du undviker det här. Vill du hindra spårning från Facebook kan du läsa mer här.

Kontaktformulär

De kontaktuppgifter (namn och mailadress/telefonnummer) du skickar till oss via våra kontaktformulär raderas efter 12 månader.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om du har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Ansvar

Vi som ansvarar för att dina personuppgifter hanteras är Ekerö Innemöbler AB, organisationsnummer 556597-4044, Box 256, 178 24 Ekerö.

Vår webbplatsadress är: https://ekeromobler.se