fbpx

Grundat 1966 av entreprenören Piero Ambrogio Busnelli. B&B Italia är ett ledande italienskt företag på den internationella arenan för designmöbler.

Företagets produkter har bidragit till att skriva italiensk designhistoria och medverkat i distributionen av varumärket “Made in Italy” på den internationella marknaden.

Produkterna kännetecknas av exceptionell kvalitet och tidlös elegans och är resultatet av kreativitet, innovation och industriell know-how.

 • Camaleonda

 • Jack

  146 590 kr
 • Dock

  117 465 kr119 345 kr
 • B&B ITALIA - FAT-FAT, produktbild

  Fat-Fat

  5 800 kr21 860 kr
 • Husk – H3G – Tyg Adria

  33 740 kr
 • Husk – H2G – Tyg Adria

  31 980 kr
 • UP5_6 “Big Mama”

  51 000 kr
 • B&B ITALIA - TUFTY-TIME - hörnsoffa

  Tufty-Time – Kombination TT036

  135 420 kr
 • B&B ITALIA - TUFTY-TIME - med schäslong

  Tufty-Time – Kombination med schäslong

  91 580 kr
 • B&B ITALIA - RAY - Produktbild

  Ray – Kombination 349 x 249 cm

  139 660 kr

Bend

Bend är en sektionssoffa som tack vare många varianter av sektioner går att anpassa efter både små och stora ytor. De oregelbundna formerna som ökar komforten, definieras av de kontrasterande sömmarna.

Design: Patricia Urquiola

 

Eucalipto

Eucalipto är namnet på en serie förvaringsmöbler designade för vardagsrum, sovrum, eller där ett speciellt fokus behövs. Välj mellan ett stort antal utföranden vad gäller storlek, funktion och ytfinish.

Design: Antonio Citterio

Harry

Harry har fokus på komfort och är på många sätt en traditionell soffa. De nätta aluminiumbenen ger dock soffan en genuint modern touch. Tillverkas i storlekarna 175 x 95 cm, 210 x 95 cm och 250 x 95 cm.

Design: Antonio Citterio

Husk

Husk finns i olika storlekar och utföranden. Skalet som tillverkas i plastmaterialet Hirek® finns i färgerna svart, vit, röd och gul. Kombinera med en avtagbar klädsel ur B&B´s gedigna kollektion av tyger och läder samt välj ett underrede i ek, hård polyuretan, eller lackerad aluminium.

Design: Patricia Urquiola

Fat-Fat

Fat-Fat är en serie småbord som tillverkas i olika storlekar och ytbehandlingar.

Design: Patricia Urquiola

Big Mama

1969 ritade Gaetano Pesce en samling möbler med namnet Serie Up 2000.
I denna serie finns bland annat fåtöljen och designikonen med det udda namnet UP5_6. Även kallad Big Mama.

Design: Gaetano Pesce, 1969

Ray

Ray är en en modulär soffa med två djup och ett stort spann som inkluderar linjära- och hörnelement, schäslonger och fotpall. Soffan kännetecknas av utmärkande filtstygn som kan ha en kontrasterande nyans eller diskret smälta in i klädseln.

Design: Antonio Citterio