Eilersen är ett anrikt familjeföretag kända – och erkända – för sin höga kvalitet och tidlösa design på soffor, divaner, fåtöljer och soffbord.
Med en stolt hantverkstradition fortsätter Eilersen tillverka designmöbler som har visat sig hålla i generationer.

Behöver du hjälp? Ring oss!

08 – 560 340 40

Eilersen

Eilersen är ett danskt företag i fjärde generationen grundat av Niels Eilersen, med fokus på vardagsrumsmöbler designade av Jens Juul Eilersen. Eilersen grundades 1895 och tillverkade från början hästdragna vagnar med en banbrytande ångteknik för att kunna forma träet på det sätt man ville. Sedan 1930-talet har Eilersen profilerat sig på högkvalitativa soffor, fåtöljer och andra stoppade möbler i stilren design med en komfort som slår det mesta. 

 

I Eilersens sortiment hittar du exempelvis:

  • Eilersen Ash soffa
    med tunna armstöd och nätta linjer, med ben i borstat stål för en internationell känsla.
  • Eilersen Lift
    Klassisk soffa med rena linjer och justerbar rygg – du anpassar soffan efter hur just du vill använda den!
  • Eilersen Aton
    Soffan bär tydligt Eilersens DNA med sina fina proportioner och fantastiska sittkomfort.

 

Kontakta oss på Ekerö Möbler 

Vill du veta mer om vårt sortiment av Eilersen soffor och designmöbler? Välkommen att ta kontakt med oss på Ekerö Möbler! 

Populära produkter

Ash

Ash från Eilersen är en skön, lite nättare soffa som ser lika bra ut i läder som i tyg. Soffan finns i flera storlekar och även som sektionssoffa.

Ashton

Aton

Soffan är designad av Jens Juul Eilersen med målet att skapa en soffa som är mjuk och rund, och med en modern, klassisk utstrålning. För att åstadkomma detta har han gett soffan ett tjockt lager fiberfyllning som skapar de mjuka, runda formerna. Tillsammans med det övre tjocka dunlagret i sittplymåerna visualiseras soffans komfort.

Baseline

Baseline från Eilersen. Rena linjer och okomplicerad elegans är något som kännetecknar Baseline. Här har du möjlighet att kombinera sektioner i olika mått efter eget tycke och smak.

Bermuda

Bermuda från Eilersen finns som 3-sits med bredd 240 cm samt som sektionssoffa där du väljer och kombinerar center-, hörn-, avslutningssektioner och chaiselonger, med eller utan arm.

Box

Box från Eilersen karaktäriseras av smala armstöd och en hög rygg. Box finns i olika storlekar och även som sektionssoffa och fåtölj. Välj mellan ett stort antal klädslar i tyg och läder.

Chess

Chess är både en soffa och ett modulsystem. Välj en soffa som är 210 eller 230 cm lång, eller kombinera själv olika sektioner. Välj mellan ett stort antal klädslar i tyg och läder.

Fatty

Fatty från Eilersen. Breda men låga armstöd är ett tydligt kännetecken. Du kombinerar enkelt olika sektioner för att få en soffa som passar dig och ditt hem.

Float High

Frame

Gotham

Gotham är baserad på en av Eilersens populäraste soffor, Baseline. Gotham kännetecknas av att man har lagt till rundare former och mjukare stoppning. Välj mellan sektioner i olika storlekar för att få den kombination du vill ha.

Great Lift

Great Lift från Eilersen är det lyckade resultatet i mötet mellan komfort, kvalitet och funktion. Måtten är 240 x 107 cm. Välj mellan ett stort urval av tyger och läder.

Lift

Lift från Eilersen är en klassiker med rena linjer och maximal sittkomfort. Finns som 2-sits, 3-sits, 4-sits (90 x 150-240 cm). Välj mellan ett flertal färger och tyger/läder.

Loft

”Komforten och kvaliteten är av största vikt, men linjerna måste också fördelas korrekt, och med sin enkla formgivning lyckas Loft fånga tidsandan.” /Jens Juul Eilersen

Plano

Loungesoffan Plano verkar nästan sväva över golvet med sin nätta och luftiga design. Välj mellan 11 olika bredder (140–240 cm), ett eller två armstöd och 6 olika kuddar.

Streamline

Streamline från Eilersen är en stilren soffa formgiven i typisk Eilersen anda. Streamline finns i olika storlekar och även som sektionssoffa. Välj mellan ett flertal tyger och läder. Ben i rostfritt stål.

Slice

Slice från Eilersen är en soffa som finns i flera längder och även som sektionssoffa och fåtölj.

Slimline

Zenith

Zenith designad av Jens Juul Eilersen. Finns som 3-sits- eller 4-sitssoffa i ett stort antal olika tyger och läder. Ben i rostfritt stål.