Montana Møbler är ett familjeägt företag som växt sig till en betydande aktör inom den europeiska möbelindustrin. De är framförallt kända för sitt hyllsystem Montana, vilket är designat av företagets grundare Peter J. Lassen. Med snyggt designade, flexibla moduler i många färger ger Montanas hyllsystem dig möjligheten att själv skapa och designa ett eget funktionellt förvaringssystem.

Tillsammans med berömda designers som Arne Jacobsen, Andreas Hansen och Joakim Lassen har man på Montana också tagit fram bords- och stolserier med funktionell och unik design.

  Behöver du också hjälp med Montana? Vi kontaktar dig!

  Vi är experter på Montana och har mer än 35 års erfarenhet av deras förvaringslösningar. Vi hjälper mer än gärna till med att rita en skräddarsydd lösning.

  40 lackfärger, 2 fanér

  Montana färgpalett sträcker sig från kallt till varmt. Paletten består av 40 lackfärger och 2 fanér. Många av färgerna har inspirerats av naturen och vår omgivning av växter, kryddor och örter. Samtliga 42 varianter ser du nedan.

  Populära produkter

  Montana System

  I Montanas enorma förvaringslösning hittar du alla tänkbara funktioner och storlekar. Allt i ett system som går att kombinera i det oändliga.
  Med 36 grundmoduler i 4 olika djup och inte mindre än 40 lacker och 2 fanér kan du skapa en helt unik och personlig möbel som kittlar både minimalisten och expressionisten i dig.

  Montana Free

  Montana Free är en förvaringslösning som finns i 12 standardkompositioner anpassade efter olika ändamål. Den minsta är en bänk med två hyllplan som får plats under ett fönster. Den största är en sex hyllplan hög enhet som fungerar både som en luftig och dekorativ rumsavdelare eller som en rymlig hylla placerad mot en vägg.

  Stommen och hyllplanen finns i färgerna New White, Fjord, China Red och Black. Den valfria ryggpanelen är klädd i tyg från Kvadrat. Välj mellan färgerna Purpel, Stone, Grey, Natural, Rust; Lilac, Nude och Mustard. Montana Free kommer i platta paket och monteras enkelt utan verktyg.

  Montana Hall – Skoförvaring

  Skoförvaringen med tippningsbar dörr är en del av Montanas hallsortiment. Djupet på 20 cm är perfekt för hallen eller entrén där det ofta råder platsbrist. Nytt för 2018 är att den även finns i djup 30 cm. H:46,8 x B:69,6 x D:20/30 cm

  Montana Hall – Skobänk

  Skobänken är perfekt lösning när du behöver nånstans att sitta när du tar på och av skorna. Skobänken, som är en vidareutveckling på bänk- och bordsserien Monterey, är en del av Montanas nya hallsortiment. Välj mellan 42 färger och två storlekar. H:45, D:40 cm

  Montana Hall – Sidohängd hyllförvaring

  Den nya sidohängda hyllfövaringen levereras med eller utan spegel i helfigur. Välj mellan 2 eller 5 hyllplan och mellan Montanas 42 färger. H:138 x B:38 x D:24 cm.

  Textilkorg

  Textilkorgarna är i ljusgrå kanvas med 2,5 cm bred stropp i svart läder. Tillverkas i storlekarna B21,6 x H21,6 x Dj 35 cm, som passar i sidohängd hyllförvaring i djup 38 cm, och 33 x 33 x Dj 27 cm, som passar i *6 x *6-rum i djup 30 cm.

  Play

  Play är perfekt för att tex förvara barnens leksaker i. Välj mellan Montanas 42 lackfärger.
  B:35,4 x D:35.4 x H:37 cm inkl hjul.

  Read

  Read. En bokhylla bestående av 6 moduler. Finns som vägghängd eller på sockel i 3 eller 7 cm höjd. Välj mellan Montanas 42 lackfärger.
  B:139,2 x D:30 x H:208,8 cm exkl sockel.

  Rise

  Rise. Förvaring och vitrinskåp bestående av 3 moduler. 1st modul 1118 i djup 46,8 cm med lackerade knoppar och 2 st 1118G med klara glasluckor i djup 30 cm. Finns som vägghängd eller på sockel i 3 eller 7 cm höjd. Välj mellan Montanas 42 lackfärger.
  B: 69,6 cm x D:30 x H:215,8 cm inkl 7 cm sockel.

  Aid

  Aid. Vägghängt medicinskåp i måttet 35,4 x 35,4 x Dj 20 cm.

  Dream

  Dream som tillhör Montanas serie Collection, är ett sängbord med en låda och öppen förvaring. Välj mellan Montanas 42 lackfärger. Välj mellan vägghängd, sockel, hjul eller ben.
  B:35,4 x D:30 x H:35,4 cm. (H:48 cm med ben)

  Keep

  Keep är en byrå från Montanas nya serie Collection. Den består av två moduler i olika djup innehållandes totalt 5 lådor och ett fack.
  Välj mellan 42 lackfärger. H:94,8 (inkl ben) x B:69,6 x D:46,8 cm. Den lilla modulen har djupet 30 cm. Välj mellan vägghängd, sockel, hjul eller ben.

  HiLow 2

  Skrivbordet HiLow 2 erbjuder möjligheten att välja mellan en sittande eller ståendes arbetsposition. Den elektroniska justeringen är steglös från 63,5-127 cm höjd. Förutom de 11 standardstorlekarna, kan bordet även måttbeställas. Välj mellan olika typer av laminat, faner, linoleum eller lackfärg.