fbpx


Søren Lund har mer än 50-års erfarenhet vad gäller produktion av stoppmöbler. Deras stora utbud av klassiska soffor möter konsumentens höga krav på kvalitet och komfort.

Søren Lund

Danska Søren Lund grundades redan år 1963. Søren Lund har redan från början profilerat sig på att designa och tillverka stoppade soffor och sittmöbler i mycket hög kvalitet, med en tidlös design avsedd att hålla i generationer.
Søren Lunds klassiska soffor i dansk design gjorde sig redan från början kända för sin komfort och mycket goda kvalitet. Tack vare att produktion sker lokalt i Danmark är kundernas krav lätta att tillmötesgå, och produktionen skapar möjlighet till närvaro genom hela tillverkningsprocessen.

Klassiska soffor i dansk design och hög kvalitet

Något som verkligen karaktäriserar Søren Lunds designsoffor är noggrannheten som syns i hantverkets alla detaljer, exempelvis handskurna tygklädslar. Søren Lund är själva mycket delaktiga när nya produktionsmetoder och material testas.

Danska designklassiker 

Vi på Ekerö Möbler erbjuder hela Søren Lunds sortiment! I det högkvalitativa sortimentet märks bland annat: 

 

 • Favoriter är SL88 och SL90 som lanseras under tidigt 1970-tal.
 • Soffan Flex – som finns med flera kombinationsmöjligheter. 

 

Välkommen att kontakta oss på Ekerö Möbler!

Vi säljer hela Søren Lunds sortiment i fysisk butik. Online visas endast ett urval. Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp eller vill ha mer information om Søren Lunds möbler.

 • SL 329

  28 118 kr33 415 kr
 • Flex 222 cm, läder Tundra Cognac

  50 207 kr
 • Søren Lund - SL88, produktbild

  SL 88

  27 190 kr31 750 kr

SL 88

SL 88, denna klassiker har följt Søren Lund sedan i början av 70-talet och har blivit en utgångspunkt för hela produktutvecklingen i kollektionen. Soffan är mer aktuell än någonsin och tack vare många varianter vad gäller mått och kuddar och ben, är det möjligt att anpassa soffan helt efter eget önskemål.

SL 329

SL 329 från Søren Lund finns i längderna 160, 182, 222 cm och även som fåtölj. Ryggplymåerna är fyllda med en skum/dun-blandning. Sittplymåerna tillverkas antingen helt i kallskum alternativt i samma skum/dun-blandning som ryggplymåerna. Finns även med duntopp om så önskas.

Vision

Vision från Søren Lund. Välj bland ett urval av soffmoduler med stora variationer vad gäller mått och form. Kombinera sedan med ditt val av ben, plymå, tyg samt armstöd, som finns i 10 olika varianter.