Inredning av och för generationer

Vår filosofi när det gäller inredning är enkel. Vi tror att själen mår bäst i en vacker och vilsam omgivning, och handplockar därför möbler till vår utställning som vi själva vill omge oss med.

En annan viktig del av vår filosofi är en personlig kontakt för att uppnå bästa resultat. Vår kunniga och erfarna personal finns alltid till hands för att hjälpa dig hitta en lösning som passar dina behov och delar gärna med sig av sin kunskap och passion för inredning.

Kvalitetsmöbler & designklassiker i Stockholm

Brinner du för god design som står sig i generationer, lika mycket som oss? Har du ett öga för detaljer? Uppskattar du möbler tillverkade av genuina material som trä, sten, skinn, kvalitetstyger och väv samt fina metaller? I så fall önskar vi dig varmt välkommen till vår möbelbutik i Stockholm! Vi vill att våra möbler för utebruk, ska vara en hyllning till god design, komfort och kvalitet som varar i generationer.

Designmöbler & nytillverkade klassiker

Vi har stora lokaler fyllda av soffor, soffbord, matgrupper, divaner, köksinredning och mycket mer från världens främsta möbeltillverkare, både designikoner och nya klassiker.

Här ger vi dig fyra anledningar att välja oss som möbelhandlare:

  • Vår passion för inredning
  • Våra handplockade exklusiva designmöbler
  • Vårt personliga intresse i dig som kund
  • Våra kunniga, erfarna och trevliga medarbetare

Även om vi alltid varierar vårt utbud så har vi varumärken vi är lite extra svaga för. Helt enkelt möbler från varumärken vi vill bli förknippade med:

Ta gärna en extra liten titt på våra inspirationsbilder så förstår du varför!

Inspiration ute

Vi har självklart många fler varumärken för utemöbler – något för alla vackra hem och unika miljöer. 

Utemöbler & trädgårdsmöbler året om

Upplev årets alla spännande utemöbelnyheter och våra mest folkkära klassiker i en och samma utställning. Här hittar du det allra senaste när det gäller design och högteknologiska material från de internationella mästarna. Men du hittar även de svenska möbelklassikerna, möbler som sett likadana ut och byggts med samma gedigna hantverksskicklighet i generationer.

Vår möbelbutik – en upplevelse i sig

Kvalitet fastnar inte på bild och dessutom är den svår att klä i ord. Så istället välkomnar vi dig att personligen besöka vår möbelaffär i vår drömska utställningslokal med högt i tak. Lokalen är unik i sitt slag och det är en upplevelse som garanterar inspiration och förhoppningsvis lite nya idéer. Strosa runt i en enorm ombyggd lada med historiska anor. Låt din inredningslust flöda när du kryssar fram mellan matgrupper, soffor, loungemöbler, parasoll, fåtöljer, grillar och lyxiga accessoarer.

Inredning du inte tröttnar på

God design är som ett kvalitetsvin, man uppskattar det mer och mer ju längre tiden går. Vi vill att du ska känna likadant för din soffa, fåtölj, stol, bord – ja all heminredning. Vi vill hjälpa dig att förvandla ditt uterum till en trivsam, vacker och funktionell oas. Det är det vi finns till för. Välkommen till Ekerö Möbler!