Royal Botania

Vi erbjuder en stor året runt utställning med handplockat sortiment där man finner möbler som är anpassade för vårat klimat.

Royal Botania

Det belgiska bolaget Royal Botania kan erbjuda utemöbler för alla smaker i teak, rostfritt, aluminium och glas. Helt enkelt moderna utemöbler i högteknologiska material, men också träkollektioner med den värme som bara klassiska trämöbler erbjuder.

Med stor precision, från ritbordet till packningen, och med material av högsta kvalitet, tillverkas alla Royal Botanias produkter med miljön i fokus – gjorda för att tåla såväl sommarvärme, vinterkyla som UV-strålning, utan att spricka eller blekna.

Kom in till oss på Ekerö Möbler så presenterar vi Royal Botanias kollektioner, vare sig du föredrar utemöbler i teak, rostfritt, aluminium eller glas.

Sortiment

Organix Lounge

Nytänkande när det gäller former på utemöbler. Royal Botania kommer med ett stort urval av oregelbundna former på soffor och bord. Våren 2020.

Lotus Daybed

Våren 2020.

 

Exes

Aluminium stol med teakinlägg på armstöden. Välj till dynor för sits och rygg.

Exes bord kommer i storlekarna runt 160 cm, 220×120 cm, 300×120 cm och ellips format 320×140 cm. Våren 2020.

Conix

Conix bord med betongutseende och där man kan välja ett stort antal olika toppskivor i betong, keramik eller teak. Kommer som sidobord och matbord, runda och ovala upp till 320×140 cm i storlek. Våren 2020.