Royal Botania

Royal Botania

Vi på Ekerö Möbler erbjuder en stor åretrunt-utställning med hela sortimentet från Royal Botania – med utemöbler som är anpassade för vårt nordiska klimat.

Royal Botanias vädertåliga utemöbler

Det belgiska bolaget Royal Botania kan erbjuda utemöbler för alla smaker i både teak, rostfritt, aluminium och glas. Helt enkelt moderna utemöbler i högteknologiska material, men också kollektioner av utemöbler helt i trä – med den värme som bara klassiska trämöbler erbjuder.

Ekerö Möblers sortiment av Royal Botania

Vi på Ekerö Möbler erbjuder hela Royal Botanias sortiment av utemöbler som är speciellt anpassade för att tåla väder och vind. 

  • Alura Lounge – ett mångsidigt koncept med loungemöbler designade av en av Royal Botanias grundare Kris Van Puyvelde.  
  • Calypso – vackert designade stolar med teakstomme och många valmöjligheter för tyg till ryggstöd och sittdel.  
  • JiveEn trädgårdsstol med teakdetaljer och konformade aluminiumprofiler – för en stilren och inbjudande stol. 

Royal Botania – grön tillverkning och design för alla väder

Med stor precision, från ritbordet till packningen, och med material av högsta kvalitet, tillverkas alla Royal Botanias produkter med miljön i fokus – gjorda för att tåla såväl sommarvärme, vinterkyla som UV-strålning, utan att spricka eller blekna.

Kom in till oss på Ekerö Möbler så presenterar vi Royal Botanias kollektioner, vare sig du föredrar utemöbler i teak, rostfritt, aluminium eller glas!  

Sortiment

Styletto, Ny 2022

Förutom dess eleganta linjer och ergonomiska design, kan rygg- och sittdynor läggas till Styletto 55 stolen för högsta komfort och en påkostad look.

Styletto Lounge, Ny 2022 

Extra ordinärt loungesystem som följer i fotspåren av tidigare framgångsrika kollektioner. Ryggstöd som enkelt klickas fast där dom behövs på tre olika storlekar på baselement.

Lotus Daybed

Välj bland tåliga tyger till ryggen och sittdyna från ett stort antal Royal Botania tyger. Parasollet är tillval.