Erbjudanden

Fynda utemöbler och tillbehör i butiken.

Upptäck vår stora utställning av trädgårdsmöbler – Fantastiska erbjudanden väntar dig!

Några aktuella erbjudanden i utställningen nedan, Hos oss hittar du ett brett urval av högkvalitativa trädgårdsmöbler som kommer att förvandla din utomhusmiljö till en oas av komfort och stil.

Ta steget mot en vackrare trädgård – välkommen till oss!

 

 

 

Försäljning av utställningsmöbler

Kom och besök vår utställning idag för att ta del av dessa fantastiska erbjudanden och hitta de trädgårdsmöbler som kommer att förvandla din utomhusmiljö till en fröjd för ögat och själen.

Nu säljer vi ut trädgårdsmöbler och inredning från utställningen, fynda matmöbler, loungemöbler, parasoll, utomhusmattor o.s.v.

Välkomna!

Erbjudande på parasoll

25-50% på samtliga lager och utställningsparasoll från Tuuci, Glatz, Woodline och Jardinico.

 

Från -30% på allt Gloster i utställningen

Exempel Lima från Gloster

Lima-kollektionen från Gloster med ”Lima Dining” som talar samma formspråk som sittkollektionen. Uttrycket är enkelhet, ärlighet och en djup känsla av kvalitet och genuint hantverk.

Utställningsgrupp 8 stolar och bord 244×100 cm. Ordinariepris 173 280 kronor, Nu 121 000 kronor.

Sombrano S+ 3×3 meter i färgen Smoke.

Aluminium stolpe och armar av naturligt anodiserad aluminium. Tyg i materialklass 4 med högt uv-skydd och lång blekningstid.

-Vinklingsbar.

-Kan roteras 360 °.

-Fot,  Base M4 120 kg med tyngder ingår.

Ordinarie pris 32 000 kronor. Nu: 26 000 kronor.

 

25 % på Papillon Dual Pole Parasol Rectangle

Det smarta och stabila solskyddet för din uteplats. Välj mellan rostfria eller trä stolpar.

En innovativ och sofistikerad dubbelsidig skuggdesign, Papillon’s briljanta rullande kapell erbjuder ett extra stort skuggat område vid behov och viks lätt bort när det inte används. Öppning och stängning kan göras av en person med absolut enkelhet.

 

20% på kvarvarande utställningsgrupper.

Grythyttan Stålmöbler

1930 tillverkades den första stolen i Lindqvists Smidesfabrik som namnet var då. Fjäderstålet bockas, böjs, svetsas och trädelar synas, behandlas och monteras allt med en passion för hantverket.

20 % på Grythyttan Stålmöbler från lager

Tidlösa original med stativ av fjäderstål för största möjliga hållbarhet. Trädetaljer av bästa kvalitet där valet står mellan vitlackad ek eller oljad ek. Stapelbara varmförzinkade stativ på stolarna och avtagbara stativ på borden för okomplicerad förvaring.

 

Bryggeristol

Bryggeristol 20%, endast stol utan dynor

Bryggeriserien med fällbara soffor, stolar och bord, varmförzinkade underreden med trädetaljer i oljad ek, vitlackad ek eller teak. Allt inspirerat av äldre ölcaféer. Från lager.

Exes Oval Table 320 och Folia Chair

Utställningsgrupp 8 stolar Folia med dyna och bord Exes 320×140 cm i svart med keramisk skiva.

Design: Kris Van Puyvelde för Royal Botania.

Ordinarie pris 207 030 kronor. Nu 125 000 kronor.

 

Jardinico JCP 301, 3×3 meter

Caractère

Frihängande parasoll med tåligt tyg från Sunbrella i färgen Ice, 100% akryl. Pulverlackerade aluminiumprofiler (vit) och vinklingsbart med vev steglöst åt bägge håll, parasollet går även att vinkla ner efter stolpen och kan snurras 360 grader runt sin egen axel. Foten är lackerad i samma färg som stolpen med en vikt på 158 kg. Foten har även kraftiga låsbara hjul för att enkelt kunna flyttas. För vindhastighet upp till 58 km/h.

Utställningsparasoll ordinariepris 79 400 kronor, Nu 55 000 kronor.

Cool Globe

Snygg funktionell idé och design har gjort att COOL GLOBE håller maten sval och fräsch till buffébordet eller sommarfesten utomhus.
En tidlös design i läckra färger med vackra handtag i tenn av svenska tenngjutare i Birgittas egen design. Inne i globen placeras ett utbytbart kylelement.

Design: Birgitta Folcker-Sundell

Färger: Orange, Svart, Blå och Röd.

Ordinarie pris 1800 kronor. Nu 500 kronor.

FORTINO -30%

Aluminium stolpe och armar av naturligt anodiserad aluminium. Tyg i materialklass 4 med högt uv-skydd och lång blekningstid.

-Vindtålig upp till 16.5 m/s.

-Välj till lämplig fot. te.x Concrete base från 55 kg, Rör 35-39 mm.

Fortino square 240×240>>

Fortino rund 3m>>

 

Vipp711 Open-Air-stolen och Open-Air bordet

Utställningsgrupp bord 250×100 cm med 6 stycken stolar. Ordinarie pris 78 165 kronor, Nu 50 800 kronor.

Nest från Cane-Line

Exempel på nedsatta utställningsprodukter från Cane-Line, här Nest 3-sitts soffa ordinarie pris 38 400 kronor, Nu 26 900 kronor.

Det slitstarka naturfärgade materialet Cane-line Weave® på en robust aluminiumram. Dynor i Cane-line Natté. Tillsammans skapar materialen en tidlös och hållbar möbel.

Design: duon Foersom & Hiort-Lorenzen MDD.

XQI från Royal Botania

Utställningsgrupp 6 stolar och bord 180×90 cm. Ordinarie pris 82 670 kronor. Nu 49 000 kronor.

Noga utvald teak i stativ och bordskivor, vädertålig Batyline-fiber och teak i stolarna.

-Stapelbar

La Fuma-Bayanne Recliner, Spara 15%

Bayanne Recliner – en innovativ flerpositionsfåtölj med en minimalistik design som är både enkel att justera och att rengöra. Med sin nya Hedona sittdyna är fåtöljen från Lafuma Mobilier lika användbar inomhus som utomhus. När du väljer den stilrena Bayanne Recliner så väljer du en klassisk produkt för exceptionella stunder av avkoppling.

 

  • Kampanj

    Bayanne Recliner

    4 150.00 kr

    Finns i flera varianter

Kitchen Island

Kombinera stil och funktionalitet och skapa ett utomhuskök utöver det vanliga. Våra utekök har en tidlös elegans som passar även den allra kräsnaste.

Erbjudande: Utställningskök bestående av fyra sektioner med bar innehållande Gasolgrill, Cutting board, Låda och sink.  Nu SEK 200.000,- (normalpris SEK 426.980,-).