Erbjudanden

Kampanjer och special erbjudanden.

Utemöbler till nedsatta priser i butik och webbshop

Erbjudande på mat möbler, lounge-möbler, solsängar, parasoll och mängder med praktiska och snygga ute-tillbehör från landets största utbud av utemöbler av högsta kvalitet.

Vi kan lagerhålla möblerna.

Välkommen!

Nedan hittar ni några exempel.

 

Kitchen Island

Kombinera stil och funktionalitet och skapa ett utomhuskök utöver det vanliga. Våra utekök har en tidlös elegans som passar även den allra kräsnaste.

Erbjudande: Utställningskök bestående av fyra sektioner med bar innehållande Gasolgrill, Cutting board, Låda och sink.  Nu SEK 256.000,- (normalpris SEK 319.880,-).

Conic Lounge

Spara 20%

Conic representerar en mycket avslappnad och lyxig stil som kommer att ge miljön utomhus ett modernt och tidlöst utseende. Conic finns i det bekväma  mjuka Cane-Line AirTouch-tyget i ljusgråt, med det praktiska QuickDry-systemet som bildar en loungegrupp med den bekväma mjuka känslan man känner till inomhusmöbler , och med bekvämligheten av möbler som kräver minimal vård.

Designer: Foersom & Hiort-Lorenzen

Breeze Matstol

Spara 20%

De ultralätta möblerna i serien är enkla att flytta. Det tåliga materialet är UV-resistent och kräver minimal skötsel. Cane-line Weave® är speciellt framtagen för att stå emot klimat över hela världen. Materialet behåller sin färg och form i många år. Välj stol med ben (stapelbar) eller medar.

Nu till Kampanjpris!

Pure

Spara upp till 27%

Bordskivan / plattorna är gjorda av keramik, och den enkla ramen erbjuds i pulverlackerad aluminium. Kombinationen ger en lätt, nästan flytande design. Pure bordet är lätt att underhålla, reptåligt och kan torkas över med en fuktig trasa. Bordet är också UV-resistent, vilket innebär att det kan stå utomhus i alla vädertyper.

Designer: Foersom & Hiort-Lorenzen MDD

Connect Lounge

Spara 25%

Ett flexibelt och modulärt system som kan byggas enligt dina önskemål. Alla material är anpassade för utomhusbruk med flätning i Cane-Line Weave och dynor och kuddar med snabbtorkande material som Cane-Line QuickDry foam och Sunbrella Natte Softtouchtyg. Dynorna kommer i flera olika färgval.

Nu till kampanjpris!

Garden Moore

Den unika designen och noga utvalda högkvalitativa material i antracit färg demonstrerar elegans med en modern avslappnad touch. Tillverkare Röshults.

Erbjudande: Utställningssoffa bestående av tre sektioner i färgen Navy Blue.  Nu SEK 56.000,- (normalpris SEK 96.685,-)

Garden sink

Ett Svenskt varumärke där resultatet är ett unikt koncept med snygga högkvalitet produkter designade för den kräsne individen.

Erbjudande: Garden sink modul 100×50 cm.  Nu SEK 22.400,- (normalpris SEK 31.995,-)

ZOFA

Flätad i DEDON fiber som tål kyla, värme, regn, snö och är färgfast mycket tålig mot vatten från poolen eller havet. Flätat i färgen Carbon. Tillverkare DEDON.

Erbjudande: Bord runt 120 cm höjd 29 cm. Flätat i färgen Carbon. Nu SEK 5.000,- (normalpris SEK 13.970,-).

Erbjudande: Bord fyrkantigt 112×112 cm höjd 29 cm. Flätat i färgen Carbon. Nu SEK 5.000,- (normalpris SEK 14.970,-).

Dyna lounge 110×65 cm

Dynor sits och rygg från DEDON med utgående tygfärger i storleken 65×110 cm.

Dyna 110×65 cm, NU SEK 500,- (normalpris SEK 5.400,-). Färg Truffle, Almond och White.