Skötselråd

Utforska våra skötselråd. Här finner ni alla råd för hur man sköter om våra produkter på bästa sätt.

Skötselråd & underhåll – parasoller

För en förlängd livslängd är korrekt skötsel och regelbundet underhåll av din parasoll väldigt viktigt. Med våra råd kommer parasollen kunna ge dig massor av glädje i många år.

Läs mer >>

 

 

Skötselråd & underhåll – rostfritt stål

Rostfritt stål utgör fantastiskt snygga utemöbler men för att få flera användning av dem under flera sommarsäsonger så är viktigt att veta hur du ska sköta om dem. 

Läs mer >>

Skötselråd & underhåll – teak

Ädelträet teak har ett naturligt högt oljeinnehåll som gör att materialet är väldigt motståndskraftigt mot sol, regn, frost och snö. Med andra ord så är det ett idealiskt material för utomhusprodukter i vårt skandinaviska klimat. 

Läs mer >>

Skötselråd & underhåll – aluminium

Aluminium är både en lätt och hård metall med utmärkt styrka, viktförhållande och korrosionsbeständighet vilket gör det idealiskt för utemöbler. 

Läs mer >>

Skötselråd & underhåll – glas

Glas är både ett väldigt snyggt och lämpligt material att använda till bordsskivor på grund av dess motstånd mot fläckar och repor. 

Läs mer >>

Skötselråd & underhåll – keramik

Keramiska bordsskivor är gjorda av oorganiska material som kristalliserar vid mycket höga temperaturer och är därför mycket slitstarka.

Läs mer >>

Skötselråd & underhåll – tyg

De flesta tyger vävs av massiv akrylfiber som är din garanti för optimal vatten- och UV-resistans samt år av komfort. En innovativ metod för att skydda utomhusdynor från väderelementen och får dem att torka snabbare och hålla ännu längre.

Läs mer >>