Kettal

Kettal

Kettals existensberättigande är att skapa tidlösa, funktionella, uttrycksfulla utomhusmöbler som representerar en modern kultur.

Kettal erbjuder möbler för dig som söker en känsla av ett modernt designat utomhusrum, perfekt om du är på jakt efter en lite lyxigare känsla på din uteplats i sommar.

Kettal är med sina tidlösa, funktionella utomhusmöbler en trendsättare inom formgivning. I sin fabrik, utanför Barcelona, bedriver man en modern produktion i material som syntetfiber och aluminium. Här skapar man uttrycksfulla, nyskapande produktioner i samarbete med ledande formgivare inom modern design såsom Patricia Urquiola (Maia) och Marcel Wanders (Atmosfär).

Sortiment

Basket Armchair

Korgstolen som designades på 1950-talet redigeras av Kettal. Nu i en utomhusversion i artificiell fiber med teak bas.

Landscape matbord och stol

Bordet finns med eller utan iläggsskiva. Ram i pulverlackad aluminium med bordsskiva i glas alternativt utomhuslaminat. Stol med pulverlackad aluminiumram och sits av 100% vädertålig polypropylene.

Via

Via är en minimalistiskt designad serie som innehåller olika matbord och stolar, solstolar och sideboards. Serien går att få i en mängd olika färgval och kombinationer. Liggvagnarna är stapelbara.

Maia matstol

Maia med sin naturliga lätthet och elegans kommer i en mörk eller ljus fiber. Välj om du vill ha stolen med medar eller teak ben.

 

Vimini Chair

Flätad syntetfiber och teak som inger en familjär känsla i serien Vimini designad av Patricia Urquiola. I serien ingår soffor, matstol och bord.

 

Vieques Table

Bord med pulverlackad aluminium eller teak skiva och ben i aluminium eller teak. Storlekarna är runt 92 eller 135 cm. Det kommer även som rektangulärt i storlekarna 101×160, 101×210 eller 101×270 cm.

Cala

Ett brett utbud av färger på rep och dynor erbjuder möjlighet till att anpassa serien efter olika projekt. Flätningens öppenhet ger en visuell integritet samtidigt som en öppenhet till omgivningen. Flätad med utomhus-rep tillsammans med en aluminiumstomme och tåliga akryl dynor. I serien ingår 2-sits soffa, 3-sitts soffa, matstol, lounge stol, soffbord och matbord.

Pavilions

Pergolas / Cabanas målade med polyesterpulver. Dagsbädds strukturer och aluminium pergola som kan anpassas och konfigureras med persienner, gardiner, paneler och tak.