Kitchen Island

Kitchen Island

Kombinera stil och funktionalitet och skapa ett utomhuskök utöver det vanliga. Våra utekök har en tidlös elegans som passar även den allra kräsnaste. Kom och besök oss och få en personlig köksö där familj och vänner kan träffas runt som är både ett praktiskt och elegant utekök. Varmt välkommen!

Bygg ditt drömkök

Bygg ditt eget utomhuskök efter dina behov. Solid ram i rostfritt stål eller lackerad i färgen antracit där man plockar i moduler. Välj till kolgrill, gasgrill, sink, skärbräda, skåp och lådor. Det går även att välja till kylskåp. Storleken är 2–8 moduler och med eller utan bar.

Kitchen Island köksö är en plats för möten tack vare möjligheten att välja till en bardel. Anpassa storleken på bar utsticket och längden med 2–8 stycken moduler. Under modulerna finns förvaringsskåp med två flyttbara hyllor och anpassade för gasslangar och vattenrör. Välj om du vill ha standarddörr, låda och kylskåpsektion. Med Kitchen Island får ni ett ytterst funktionellt utomhus kök.

 

Grillning har aldrig varit mer elegant.

  1. Välj moduler: Designa ditt kök genom att först bestämma hur du vill använda den och var du vill placera de olika arbetsstationerna. Välj 2 – 8 moduler.
  1. Utforma skåpen: För att göra din Kitchen Island perfekt skräddarsydd, välj din skåpinredning.
  1. Anpassa layouten: Bekräfta hela djupet på Kitchen Island genom att välja djupet för den tillhörande angränsande baren. 
  1. Välj färg: Design den slutliga kontakten på din Kitchen Island genom att välja ramens, dörrens och modulernas färg.
  1. Välj tillbehör: Det slutgiltiga valet som gör din utomhuskökupplevelse komplett. Lyxiga överdrag, stekpannor, järnkokare, arbetsplattor, wokhållare etc.

Röshults Köksmoduler:

Modul Gas Grill X

Modul Charcoal Grill X

Modul Spishäll X

Modul skärbräda X

Modul låda X

Modul Sink X

 

Designer: Broberg & Ridderstråle.

 

Kontakt oss så hjälper vi er med att ta fram en köksö som kombinerar still med funktionalitet.

    Behöver du hjälp? Vi ringer dig!