Nyheter

Ny säsong, nya tyger, nya färger, mönster och material. Nyskapande design med innovativa material och tekniker som skapar banbrytande möbelsamlingar för den moderna eran.

Tillåt dig drömma om allt som nu är möjligt.

Vi koncentrerar oss på detaljerna i våra leverantörers konstruktioner. Oavsett vad det är så försöker vi hitta det som är annorlunda och passar in i vårt krävande klimat. Här finner ni ett varierat urval av lyxiga utomhuskollektioner med uppdateringarna inför utomhussäsongen 2021.

Kommande produkter till våren 2021

Aura

Naturlig utstrålning med en bekväm känsla från Glatz.

Stolpe och armar tillverkad av högkvalitativt lackerad eukalyptusträ med extra stabiliserande aluminiumkärna. Utrymmet under parasollet kan användas fritt tack vare sidostolpen och det fyrkantiga formatet. Aura erbjuder skugga och komfort tack vare att det går att vinkla ned efter stolpen och rotera 360 grader. Öppna och stäng parasollet med den löstagbara veven.

Nest

Nest utökas med en 3-sitssoffa som är bekväm och har gott om plats. Tillverkad i det slitstarka materialet Cane-line Weave på en aluminiumram så har vi en väderbeständig soffa i hög kvalitet. Tillverkare Cane-Line.

Circle

Funktionella Circle-puffen som kan användas överallt då den står stadigt i vinden. Mönstret har givit den sitt namn och tillverkad i QuickDry och Airflow torkar den snabbt efter en regnskur. Förvara den inomhus under höst och vinter för att förlänga livslängden. Tillverkare Cane-Line.

Design: Cane-lines designteam

Horizon Daybed

Elegant loungemöbel med gott om plats i en skandinavisk design med inriktning på hög komfort. Väderbeständig Cane-Line Weave® på stålstomme tillsammans med dynor i QuickDry och AirFlow så att möbeln torkar snabbt efter ett regn. Tillverkare Cane-Line.

Design: Cane-lines designteam

Lagoon

Lagoon utomhusdusch med ett elegant formspråk för dig som vill svalka av dig i värmen. Duschen är tillverkad i rostfritt stål med en basplatta med teakinlägg som ger ett behagligt intryck. Tillverkare Cane-Line.

Basket

Design som påminner om den klassiska korgmöbeln men den här tål att stå ute i trädgården. Väderbeständig Cane-Line Weave® på en ram av pulverlackerad stål, dynor i QuickDry och AirFlow som torkar snabbt och ger en skön komfort. Basket har en djup sittdyna som inbjuder till avkoppling. Tillverkare Cane-Line.

Designer: Søren Rose Studio

Flip

Teaken ger dom eleganta, klassiska fällborden och stolarna sin värme. Flip passar bra i mindre utrymmen där förvaring inte är prioriterat. Dynor finns som tillval till stolarna som kommer med eller utan karm. För det större sällskapet kan man ställa ihop två bord så har man en trevlig grupp. Tillverkare Cane-Line.

Designer: Strand +Hvass

MBRACE

Nu med tåliga aluminium underreden, DEDONs design förlängs till ett nytt nordiskt territorium.

Lounge och matstolar i flera olika färgställningar med den tåliga DEDON-fibern på ett underrede av teak eller aluminium, allt för att den ska kunna stå utomhus i alla väder. Välj till Dyna till sits och rygg eller enbart sits så den vackra flätningen syns.

Design: Sebastian Herkner för DEDON

KIDA

En hängande loungestol vävd med innovativ DEDON special fiber Touch som är öppen, luftig och samtidigt inbjudande. Känn dig lika fri som vinden när du sitter i den bekväma dynan.

Konstruktionen är robust med den lackerade aluminiumstommen flätad med DEDON special fiber Touch. Använd den tillhörande basen eller häng den i en gren och koppla av.

Design: Stephen Burks för DEDON

På Begäran: Fler tyg val på dynor.

Lilium

Utomhuskollektionen Lilium utökas med en matstol med karm som ger ett extra litet stöd vid längre sittningar. Den har den korsade stålramen och teakribborna med lite mellanrum som ger regnvattnet möjlighet att rinna av. Tillverkare Skagerak.

Design: BIG – Bjarke Ingels Groupe

Calypso Lounge

Calypso-serien utökas med en loungeserie bestående av 2-sitssoffa, 3-sitssoffa, loungestol och barstol. Det är en teakbas med ryggstöd i rostfritt stål som man drar över en stoppad klädsel på. Klädseln tas lätt av och på för enkel rengöring och förvaring, klädseln kommer i ett stort antal tyger och färger. Tillverkare Royal Botania.

U-Nite 150

Nu kommer en kvadratisk version på 150×150 cm av det snygga U-Nite bordet. Nu finns bordet i 7 storlekar och fyra färgval på ramen med 10 val av keramik skivor eller teaktopp. Den ny storleken fungerar för upp till 8 personer. Tillverkare Royal Botania.

Bloom

Det rena utseendet och organiska formen från Palma överförs till mästerverket Bloom. Ett nytt vevsystem där navets övre del sammanfogas med armarna från den nedre delen med stödribborna till en solidenhet. Parasollet kommer i flera olika storlekar. Tillverkare Royal Botania.

Conix+Strappy

Fler bordsstorlekar av den populära serien Conix. Serien utökas med ett runt på 120 cm, ett elliptiskt 2,5×1,3 meter och ett fyrkantigt 150 cm med rundade hörn. Till dom mindre borden kommer en mindre cirkulär bas allt med det karismatiska utseendet där alla Royal Botanias stolar passar.

 

Strappy Sunlonger

Strappy kommer som matstol och loungestol med fotpall. Originella linjer med en rostfri stålkonstruktion av en kontinuerlig böjd stång som bildar en minimalistisk, funktionell stapelbar ram med vadderade remmar i sits och armstöd. Snyggt gömda inuti remmarna finns en aluminiumkonstruktion för att stadga upp konstruktionen. Tillverkare Royal Botania.

Exces 120 cm

Det ursprungliga 160 cm bordet kompletteras med ett bord med diametern 120 cm. Tillverkare Royal Botania.

Organix Lounge

Organix kollektionen får ett tillägg av en 180 cm rund enhet där du placerar ryggkuddarna där du vill. Placera fyra ryggar ihop och få en dubbel daybed eller placera dom två och två på varsin sida så man sitter ansikte mot ansikte. Det är även förberett för ett parasoll i mitten.

Det kommer även ett litet bord som kan fästas vart men vill på ramen. Tillverkare Royal Botania.

Lodge Cabana

Det ultimata utomhusutrymmet Lodge Cabana från Gloster. Solida gjutna fötter med starka aluminiumskenor som kombineras med tygskärmar, tak och bakpaneler i teak eller aluminium. Förfina med ditt val av tyg på kuddar och dynor. Skärmtyget manövreras enkelt med en hand och sänks det på ena sidan så åker det upp på den andra. Designad av Henrik Pedersen.

 

Mistral

Tilltalande kurvor och en neutral färgskala, enkla linjer och känsliga detaljer i en lågmäld kollektion från Gloster. Den senaste serien av designern Henrik Pedersen som står för Glosters mest framgångsrika möbelsamlingar. 100 % väderbeständig fiber och dynor i en två skiktsdyna med skumfylld bas och en mjukare topp. Toppkudden hålls på plats med en dragkedja för att underlätta framtida underhåll.

Produkter till säsongen 2020

Open Bistro

Bords-serien Open Bistro utökar din flexibilitet vid skapande av ditt utomhuskök. Anslut Open Bistro till Open kitchen och skapa en avslappnande och välkomnande känsla. Med sina smala linjer ger den ett elegant och inbjudande intryck tillsammans med Garden Bar Chair. Tillverkar Röshults.

SEALINE

En ny serie designad av Jean-Marie Massaud som är elegant, bekväm och passar in överallt. SEALINE med en handgjord teakram och ryggstöd i maritimt rep eller den berömda DEDON-fibern. Dynor och kuddar i ett stort antal tåliga tyger och där man väljer om man vill ha det extra vattentäta skyddet. Tillverkare DEDON.

RILLY

En transparent samling av vänliga former genom en vävteknik av parallella trådar. GamFratesi skapar med vertikala trådar av maritimt rep eller den nya DEDON-fibern ’Touch’ vänliga former av modern grafisk kvalitet. Loungestolar, soffor och en dubbelsäng ingår i serien. Tillverkare DEDON.

MBARQ

Soffmoduler, bäddmoduler och fotpall med organiskt formade ryggar i olika höjder ger en mångsidig utomhusgrupp. DEDON-fiber i tre olika färger skapar en lekfull och sofistikerad färgvärld. MBARQ är extremt väderbeständig designad av Sebastian Herkner. Tillverkare DEDON.

Organix Lounge

Nytänkande när det gäller former på utemöbler. Royal Botania kommer med ett stort urval av oregelbundna former på soffor och bord.

Mozaix

Lounge serien utökas med nya material som aluminium och teak. Tillverkare Royal Botania.

Exes

Exes stol och bord i aluminium. Borden kommer med keramik eller teak skiva och underrede i fyra olika färgkombinationer.  Skivorna går att få runda, oval och ellipsformade. Tillverkare Royal Botania.

Conix

Conix bord med betongutseende och där man kan välja ett stort antal olika toppskivor. Kommer som sidobord och matbord, runda och ovala upp till 320×140 cm i storlek. Tillverkare Royal Botania.

 

Nest-Outdoor

Nu är Nest-serien tillverkad i Cane-Line Weave allt för att tåla att stå utomhus året runt.  Designad av Foersom Hiortlorenzen MDD för Cane-Line.

Drop

Uteköket utökas med en sektion bestående av två moduler. Det kommer även en keramisk skiva till den längre sektionen som gör det möjligt att använda som arbetsbord/avställningsbord. Tillverkare Cane-Line.

Joy+Blend

I bakgrunden har vi en ny möbelgrupp tillverkad i aluminium. Tillverkare Cane-Line.

Endless

Cane-Line soft Rope och teak är en snygg kombination i den nya stolen från Cane-Line. Kommer som matstol och loungefåtölj. Tillverkare Cane-Line.

Aspect

Bordet tillverkat med ett underrede i teak och toppskiva i keramik. Bordet kommer i storlekarna 210×100 cm och 280×100 cm. Tillverkare Cane-Line.

Lima

Modulsoffa som är enkel att konfigurera till en generös och sällskaplig grupp eller varför inte en schäslong, det är du som sätter begränsningarna. Serien kommer med två olika höjder på ryggstödet och är flätad i utomhussnöre. Designad av Henrik Pedersen för Gloster.