Nyheter

En liten del av nyheterna till utomhussäsongen 2020.

Kitchen Island

Anpassningsbara utomhuskök för den kräsna individen som gillar tidlös och personlig elegans. Utomhusköket har aldrig varit mer elegant, praktiskt och tilltalande!

Nu har vi åter Kitchen Island från Röshults i utställningen.

CANE-LINE

Nu har vi fyllt på utställningen med Cane-Line produkter. Här kommer några exempel Conic-soffa, Blend stol, Combine dynboxar, Traveller, Level, Cube fotpallar, Divine fotpallar och inte minst Drop utomhuskök och bord. Vi har även den inbjudande Peacock Daybed, Breeze stol tillsammans med Pure bord, Diamond soffa, fåtölj och Light house lyktor.

Kommande produkter

Open Bistro

Bords-serien Open Bistro utökar din flexibilitet vid skapande av ditt utomhuskök. Anslut Open Bistro till Open kitchen och skapa en avslappnande och välkomnande känsla. Med sina smala linjer ger den ett elegant och inbjudande intryck tillsammans med Garden Bar Chair. Tillverkar Röshults.

SEALINE

En ny serie designad av Jean-Marie Massaud som är elegant, bekväm och passar in överallt. SEALINE med en handgjord teakram och ryggstöd i maritimt rep eller den berömda DEDON-fibern. Dynor och kuddar i ett stort antal tåliga tyger och där man väljer om man vill ha det extra vattentäta skyddet. Tillverkare DEDON.

RILLY

En transparent samling av vänliga former genom en vävteknik av parallella trådar. GamFratesi skapar med vertikala trådar av maritimt rep eller den nya DEDON-fibern ’Touch’ vänliga former av modern grafisk kvalitet. Loungestolar, soffor och en dubbelsäng ingår i serien. Tillverkare DEDON.

MBARQ

Soffmoduler, bäddmoduler och fotpall med organiskt formade ryggar i olika höjder ger en mångsidig utomhusgrupp. DEDON-fiber i tre olika färger skapar en lekfull och sofistikerad färgvärld. MBARQ är extremt väderbeständig designad av Sebastian Herkner. Tillverkare DEDON.

Organix Lounge

Nytänkande när det gäller former på utemöbler. Royal Botania kommer med ett stort urval av oregelbundna former på soffor och bord.

Mozaix

Lounge serien utökas med nya material som aluminium och teak. Tillverkare Royal Botania.

Exes

Exes stol och bord i aluminium. Borden kommer med keramik eller teak skiva och underrede i fyra olika färgkombinationer.  Skivorna går att få runda, oval och ellipsformade. Tillverkare Royal Botania.

Conix

Conix bord med betongutseende och där man kan välja ett stort antal olika toppskivor. Kommer som sidobord och matbord, runda och ovala upp till 320×140 cm i storlek. Tillverkare Royal Botania.

 

Nest-Outdoor

Nu är Nest-serien tillverkad i Cane-Line Weave allt för att tåla att stå utomhus året runt.  Designad av Foersom Hiortlorenzen MDD för Cane-Line.

Drop

Uteköket utökas med en sektion bestående av två moduler. Det kommer även en keramisk skiva till den längre sektionen som gör det möjligt att använda som arbetsbord/avställningsbord. Tillverkare Cane-Line.

Joy+Blend

I bakgrunden har vi en ny möbelgrupp tillverkad i aluminium. Tillverkare Cane-Line.

Endless

Cane-Line soft Rope och teak är en snygg kombination i den nya stolen från Cane-Line. Kommer som matstol och loungefåtölj. Tillverkare Cane-Line.

Aspect

Bordet tillverkat med ett underrede i teak och toppskiva i keramik. Bordet kommer i storlekarna 210×100 cm och 280×100 cm. Tillverkare Cane-Line.

Lima

Modulsoffa som är enkel att konfigurera till en generös och sällskaplig grupp eller varför inte en schäslong, det är du som sätter begränsningarna. Serien kommer med två olika höjder på ryggstödet och är flätad i utomhussnöre. Designad av Henrik Pedersen för Gloster.

Fire Bowl

Förhöj mysfaktorn med en levande brasa i din trädgård eller på din terrass. En kraftig eld skål som kommer i två storlekar, en med diameter 89 cm och den större på hela 135 cm från Gloster. En ventil/askbricka sitter under för att fånga in glöd och ge ett bra luftflöde.

Dune

Serien utökas med en matstol och två storlekar på matbord. Kraftiga teakben och glasskiva utmärker borden. Stolen är lika ombonad som loungegruppen med sina lyxigt stickade tyger. Tillverkare Gloster.

Fern

En mysig loungestol av Sebastian Herkner med ett naturligt formspråk. Ett omslutande ryggstöd flätad i utomhus rep tillsammans med Gloster’s kända plantageteak ger skydd och en skön komfort. Stolen kommer med två olika höjder på ryggstödet. Tillverkare Gloster.

Grand Weave

Moderna material kombinerade för att skapa en aktuell, elastisk twist av rustika sittplatser. Aluminium och handflätad utomhussnöre som är skickligt sammanvävda för att skapa en vacker sittgrupp som passar i alla miljöer. Soffan kommer i moduler så den kan anpassas efter era behov. Soffbord, sidobord och integrerat bord finns i samma serie. Tillverkare Gloster.

X-Frame

Det nya X-Frame bordet av Henrik Pedersen har en rökgrå glasskiva som gör det möjligt att se den snyggt designade teakramen. En elegant och stark ram som visar Gloster’s känsla för design. En plats att äta, umgås uppleva och dela tid med varandra. Tillverkare Gloster.

 

 

Mesh

Utomhusbelysning av Henrik Pedersen flätad i en ljus och en mörkare variant. Belysningen kommer som hängande, fristående lykta eller en högre golv variant. Lampan kommer med en solcell på toppen men kan även laddas i vägguttaget och har en brinntid på ca 8 timmar på maxeffekt. Tillverkare Gloster.

Kay

En möbelserie från Gloster som utökas med en lounger och består av en stomme i teak flätad med en vädertålig plastfiber. Serien kommer även i en två eller tre sits-soffa, matstol, loungestol och gungtol. Allt för att kunna erbjuda en vädertålig och bekväm sittplats. Tillverkare Gloster.