Cane-Line

Cane-Line utemöbler

Att göra livet bekvämt är en väldig viktig del för danska Cane-Line som med 30 års erfarenhet av design och tillverkning av utemöbler, idag finns representerade över hela världen. Alla möbler är tillverkade för en aktiv livsstil i vädertåliga material som kräver endast lite underhåll, samtidigt som de ger maximal komfort. Vi på Ekerö Möbler erbjuder hela Cane-Lines sortiment av utemöbler i stilren dansk design. Välkommen att forma din egen stil, med hjälp av skandinaviska färger och innovativa mönster inspirerade av livet i naturen runt oss.

 

Cane-Line – från rotting till utemöbler av världsklass

Cane-line startade som en tillverkare av rottingmöbler och har nu formats till ett internationellt företag med en unik kollektion.

Både Cane-Lines soffor och andra utemöbler har:

  • material av högsta kvalitet, tillverkade i unika Cane-line teknologier så som QuickDry Foam
  • material som (från Breeze -sortimentet till Conic-soffan)  tål stora temperaturskillnader och väderskiftningar i takt med säsongerna,
  • design som är framtagen av danska designers utvalda med omsorg. 

Egenskaper som UV-resistent, färgfast, vattenavvisande och frosttålighet, är lika självklara som att utemöblerna är enkla att underhålla. Stilsäkerhet i alla väder helt enkelt.

 

Cane-Line tar ansvar långt utöver design och produktion

Tillverkningen sker med stort hänsynstagande och respekt till miljö och människor. Stor medvetenhet om arbetsförhållanden, resursåtgång, återvinning och rening av avloppsvatten är standarder som finns hos Cane-line och alla deras underleverantörer. Ansvarstagandet hos Cane-Line går med andra ord långt utöver själva designen och produktionen av utemöblerna.

Välkommen att utforska Cane-Lines sortiment i vår webshop!

Vill du veta mer om Cane-Lines sortiment hos oss på Ekerö Möbler? Du är alltid välkommen att ta kontakt med oss, vi hjälper dig! 

Sortiment