Ekerö Möbler – String® på kontoret

Ett String®-system är den optimala kontorsmöbeln. Platsbesparande, funktionell och helt anpassningsbar efter utrymmet. Dessutom ger det vilken yta som helst en stilren och modern känsla och en atmosfär som andas effektivitet och ordning.

Välj exempelvis mellan:

  • Hyllor som löper från golv till tak
  • Fristående enheter
  • Endast överskåp eller en kombination

Du kan även skapa en egen kombination, och addera tillbehör allt efter behov. Som till exempel en praktisk skrivbordsskiva, antingen fast eller nedfällbar, som snabbt och enkelt förvandlar din hylla till en extra arbetsplats.

String® – Smart kontorsinredning för varje stil

Hyllplanen kommer i lackerad MDF, faner eller metall med hög eller låg kant.  Bland färgvalen finns vitt, beige, grått, svart samt tre nyanser av träfaner. Skåpdörrar kan fås i samma färgkombinationer för att ge kontoret en karaktär som speglar verksamheten. Som ett komplement till de eleganta trådgavlarna finns även gavlar av laserskuren klar plexi.

Hyllorna och skåpen i String®-serien gör det enkelt att skapa förvaringslösningar anpassade helt efter verksamhetens behov – och förändra dem allteftersom dessa behov förändras. Praktiska tillbehör som tidskriftssamlare, lådor, så kallade organizers och skåp med skjutdörrar gör det enkelt att snabbt städa undan på ett kontor när det väntas kundbesök.

Historien bakom den välkända String®-hyllan

Den ursprungliga String®-hyllan blev det vinnande bidraget i en tävling som utlystes för att uppmuntra svenska folket att möblera sina hem med fokus på bokhyllor. Uppdraget var att ta fram en hylla som var prisvärd och enkel att montera. String® i ett nötskal med andra ord. 

Sedan 2009 betecknas String® som alster av brukskonst enligt upphovsrättslagen och har utöver sitt tidlösa modernistiska uttryck lösningar för de flesta förvaringsbehov för såväl hem som offentliga miljöer och kontor.